потентност

10 от най-добрите методи за лечение на менопаузата при мъжете симптомите на това заболяване

октомври 27, 2019

Определение

Нека да разгледаме въпроса за това, че климакс при мъжете.

Този термин се нарича изчезването на мъжката сила и сексуалната функция на човека във връзка със застаряването на населението или физиологични промени.

Погрешно се смята, че това е присъщо на повечето жени, но мъжете могат да го получат също!

Друго име

По-различно този мъжки заболяване и се нарича в andropause, който спира отделянето на мъжките полови хормони (и жени – климакс, където менструални периоди на спиране).

10 best techniques for the treatment of menopause in males, the symptoms of this disease

Симптоми

Основни симптоми и признаци на заболяване.

Външни промени

  недостатък на сили; изпотяване; намаляване на растежа на косата, косопад, промяна на размера на мъжки полови органи; отпуснатост на кожата и мускулите; на мастните натрупвания в областта на таза.

Психологически промени

  спада на настроението; неврози; оперативна памет; нестабилно емоционално състояние.

Нарушения на половите органи

  • проблеми в леглото-ето най-често срещаните симптоми на менопаузата при мъжете, имат проблеми с еректилната дисфункция; намаляване на репродуктивната функция; липса на привлекателност за жените; преждевременно приключване на правенето на любов (писахме по-рано

Ценни тайни

  за борба с бърза облицовки).

Нарушения в работата на сърцето, кръвоносните съдове и кръвообращението

  намаляването на нивото на тестостерон в организма, синдром на дефицит на тестостерон (СТД – още на следващата фигура); в кръвта, намалява количеството на андрогените (мъжките полови хормони, произвеждани от половите жлези); виене на свят, зачервяване на лицето или внезапна поява на висока температура, високо или ниско кръвно налягане; сърцебиене; болки в сърцето или ангина пекторис; отслабването на имунната система.

Сега вие знаете много за това, как се проявява климакс при мъжете.

Важно е да знаете

Една от основните причини за появата на заболяването се смята за намаляване на нивото на тестостерон в кръвта и липсата му.

Как да се определи липсата на тестостерон в организма

Проучване фигура.

На каква възраст това се случва

Често при мъжете възниква на възраст от 40 до 70 години.

Ранният период от появата на всички симптоми до 45 години. Обикновено това е период от 45 до 60 години. Появата на проблеми в тази възраст е нормално. Късно е след 60 години.

Сега всички коригирали вече е проблем на ранните етапи.

Симптомите започват с психологически промени (например, недоверие, гняв, апатия), а след това да наследи други прояви (физическа, ендокринната, по време на правенето на любов, и т.н.).

Най-забележими симптоми началото

Най-съществените нарушения, първо се появяват в леглото с жена. Сред тях са следните:

Желанието угасают и влечение към жената значително се намалява. Често любовта свършва преждевременно. Много нередовни бойна готовност на мъжкия член. Лесно се губи и създава много неудобства и за двете страни. Това ще помогне да се време, за да се осигури лечение за еректилна дисфункция при мъжете. Но много хора си затварят очите. След това са били маркирани промени в нервната система, заболяване на сърцето и мъже на кръвоносните съдове, външни и други симптоми.

Запомнете това и няма да се чуди за това, в каква възраст започва климакс при мъжете и как да се определи появата му в началото на деня.

10 best techniques for the treatment of menopause in males, the symptoms of this disease

Причините за това заболяване

  алкохолизъм; интензивно пушене; заболявания на щитовидната жлеза, нарушение на хормоналния фон; яденето на мазни храни; чести стрес; заболявания на половите органи (простатит, чести позиви в тоалетната, и други), хронични заболявания; заседнал начин на живот, сидячая работа; нежелание за спорт и физическа активност; внезапна поява на сърдечно-съдови заболявания; преохлаждането или, напротив, перегревание на организма; прием на антидепресанти; захарен диабет; атеросклероза; лошо състояние на околната среда; продължително отсъствие на отношения.

Без значение на каква възраст започва климакс при мъжете според статистиката, основната причина за заболяването може да бъде продължително въздържание от интимна близост и сексуалната активност.

Разликите с женски характеристики

Основната разлика е, че при много разстройства човек губи способността си да се направи на бебето. Други разлики вижте на снимката.

За диагностика

Как да разпознаете и диагностицира заболяването.

Консултация и преглед от специалист лекар-андрологом или уролог. Подробен анализ на качеството на сексуалния живот и я перманентности. Да се провери наличието на други заболявания и заболявания. Кръв за хормони. ЕКГ (электрокардиография). ЕХОГРАФИЯ на простатната жлеза.

10 начина за възстановяване на

Навременна помощ за себе си ще ви помогне да се отървете от всички заболявания. Можете да се отървете напълно от болестта или да намали времето за възстановяване от 5 до 2 години.

Небрежност и пренебрегване на симптомите и нежелание да помогне на здравето му човек на 50 години, дори може да доведе до такива последици, като инфаркт или инсулт.

Нека разгледаме 10 най-ефективните методи за лечение на климакса при по-възрастни мъже със симптоми, които вече са били описани в статията.

1. Да използвате елемента с най-висок притока на кръв в тялото

  • В рамките на следващите изберете позицията, където законът за привличането кръв, напротив,

Изтегли

  • полов орган, а не от него. Метод е особено полезен за тези, които имат проблеми с поддържането на ерекция. Затова е по-добре да се използват пози, където си

Тяло

  • това е

Във вертикална

  • позиция, а не хоризонтално!

Би било грешка

  използвате поза, когато сте в легнало положение със звезда, и вашата жена на върха. Тук изтичането на кръв от мъжки орган в тялото ви се случва с най-голяма сила. Силата на привличането. Да се обърне към пози с ума.

10 best techniques for the treatment of menopause in males, the symptoms of this disease

2. Да се използва техниката „без кабели“

Този метод е полезен за тези, които полов орган, който последователно губят бойна готовност, а след това се възобновява. И не е трайно. Метод е , че трябва да се създаде някакъв тегли пръстите си. Когато вашето достойнство в бойна готовност и да не губи налягане на основата на внимателно с пръсти за съпротива отлив на кръв обратно в тялото. А в това време можете да се носят средства за контрацепция и да преминете към соитию. С помощта на впрегне в основата, вие можете да „влезете“ твърди вещества и имат по-малко поводи за безпокойство, тъй като менопаузата при мъжете на 50 години, или всяка друга възраст.

3. Тренирайте мускулите на любовта на Кегел

Така наречените срамни-копчиковых мускулите на Кегел, който ви позволява да оцелеят по-дълго в леглото и поддържа мъжката сила.

  • Влак е

Спирка струя

  • течността в тоалетната пее. Да спре и да позволи на течности, за да отида. И така няколко пъти. По същия начин правим няколко стрес и релаксация, където вашето достойнство в бойна готовност.

Компресия

  • прави така, че тялото скочиха нагоре. Можете да направите по-дълъг или по-кратък, дали

В никакъв

  • място и одежди. Съобщи за упражнения на Кегел мускулна ние също се говори в друга

Публикуване

  .

4. Използвате даоистки метод стои на пръсти

Същността на метода се състои в това, че когато отидете в тоалетната пее, се изправи на цыпочки. Течността излиза на издишване, корема и мускулите му напряглись, стисна зъби. Не мърляч и кривата на гърба си. Предимствата на този метод е в това, че тя укрепва бъбреците и увеличава своя потенциал в леглото, издръжливостта и ще помогне за предотвратяване на импотентност.

Колкото се може по-често, използвайки тази техника, ще спра да мисля за това, има ли климакс при мъжете рано или късно години.

5. За да правите упражнения за мускулите на таза, корема и долната част на гърба

10 best techniques for the treatment of menopause in males, the symptoms of this disease

Трябва да следвате тонус на мускулите на таза, корема и долната част на гърба.

Редовното прилагане на тези места за увеличаване на мъжката сила, за подобряване на кръвообращението в полов орган.

Примерни упражнения:

Изпълняват Клекове. Редовно коремни преси всеки ден, например сутрин. В легнало положение по гръб, ръцете държат за кръста, вие започвате да вдигне тялото на 45 градуса от Земята и задръжте тази позиция колкото е възможно по-дълго. Повторете не по-малко от 10 пъти. Отново в легнало положение, ръцете зад главата. Започнете като повдигнете горната част на тялото и задръжте в това положение, колкото можете. След това бавно се върнете в изходна позиция. Изпълни около 10 пъти. Когато лежите на гърба си, да вдигне всеки крак нагоре, да се запази и се върти я в това положение колкото се може по-дълго. Коленете и се опитайте да не се извиват, да рисува краката си във въздуха кръгове. Се случи разтягане на мускулите на слабините. Повторете 10 пъти. Лежи на гърба, лактите повдигайте таза нагоре. Той също се огъват коленете и стъпалата изцяло разчитат на пода. Ръце, обърна дланите си на пода. Сега, когато таз виси във въздуха, започват да се люлее и се движи им напред-назад, без да докосвате пода задните части. Направи приятна умора в областта на таза.

В друга статия говорихме за различни упражнения за подобряване на потентността.

Ако ще се даде време за това упражнение е не по-малко от 10-15 минути всеки ден, дори и след 50 години, признаци на климакса при мъжете все още може да се наблюдава.

6. Колкото по-добре се хранят и какво е полезно

Зелени

  • (магданоз, спанак, маруля); плодове (цитрусови плодове, ябълки, сливи);

Млечни

  • (извара, кисело мляко, сметана); месо (с минимално съдържание на мазнини);

Зеленчуци

  • (моркови, цвекло, зеле, лук, домати, чесън); морски дарове (сьомга, скумрия, хайвер, стриди);

Ядки

  .

На сайта сме написали статия за продукти, които увеличават сексуалната потентност при мъжете.

10 best techniques for the treatment of menopause in males, the symptoms of this disease

7. Народни средства за защита

  • Тинктура

жен-шен

  • (по-добре да се пие сутрин и следобед, се смесват с вода и около 15-20 капки). Отвара от сухи листа

Коприва

  • (те се запарва в кипяща вода и се пие като чай с мед). Сушени билки

Девисил

  • (могат да се консумират с храната). Суха билка

Мащерка

  • (в 100 грама билки, вземете си чаша, изсипва вряща вода и оставя се да престои, след това се пие като чай след хранене 2 пъти на ден).

Мед

  • орехи (поглъщат смес 2 пъти на ден след ядене по 1 супена лъжица). Ето някои тинктура и смеси, които при откриване на симптомите на климакса при мъжете след 50 години, или в някоя по-ранна възраст. За народни средства ние също сме писали на друго

Статия

  .

8. Редуване на горещ и студен душ или вана

Около 6 пъти, смяна на водата в банята с гореща по-студено. Във всяка вода не по-малко от 3 минути.

Ако имате малко време и вие сте в бързаме сутрин, можете да започнете с душ с топла вода и когато намыливаете и започват предмет ополаскивается, след това смяна на вода за охлаждане.

Плюсове в това, че методът подобрява циркулацията на кръвта, спомага за изработване на хормони и изпълнява потенциал в леглото с любимия.

Ние също сме писали по-рано, като методи за лечение на мъжки климакса.

9. Направете здравословен парче хумор в ситуацията

10 best techniques for the treatment of menopause in males, the symptoms of this disease

Прекомерната сериозност

  • за да се създаде допълнително напрежение и налягане, което ще доведе до летаргия вашия инструмент.

Затова се възприема

  • ситуацията с чувство за хумор, да се смеят над себе си. Разбирам, че с възрастта е нормално да се справи с тази деликатна инциденти. Не е необходимо да изпадате в паника.

Когато той започва

  • климакс при мъжете и идват всички тези нарушения, той може да споделите с партньора си своите проблеми и да се говори. Това ще отнеме по-силен натиск.

Например

  можете да бъдете сигурни, за да направи удоволствие на себе си, за да добавите ирония, искрено се смее над това, колко комично е всичко.

10. Превантивни мерки

Някои от начините да се предпазите от проблеми или забавяне на неговото начало:

периодични посещения на уролог; физическа активност, упражнения, бягане и утринна гимнастика; диета за предотвратяване на наднорменото тегло (по-малко тлъсто и пържено); йога, гимнастика, трябва да има постоянен полов партньор и размножаване, предимно без загуба на семена; спазването на режима за сън; медитация; масаж; отказ от алкохол и тютюнопушенето; да бъдат в мир и хармония, избягване на излишен стрес и напрежение за ума.

Защо ние трябва да се избегне затлъстяването

Чести прояви на климакса при мъжете на мазнини в областта на корема и наднорменото тегло.

Защо трябва да се погрижи за своята физическа форма?

Срещу затлъстяването:

  намаляването на нивото на тестостерон; лоша циркулация на кръв в половия орган, който засяга целия процес на интимност с любимия.

Ето за това. Бъдете здрави!