потентност

30 тайни на въпрос, защо е момче или мъж еякулира толкова бързо

октомври 27, 2019

В основата на всички причини, поради които човек бързо се озовава в секса, се делят на 2 вида:

  Психологически; Физиологични.

Нека ги разгледаме в детайли.

Често срещани причини

Свръхчувствителност; с партньор отношения започна наскоро; чести депресия, нервен стрес в ежедневието (липса на сън); лошо място за близост; външни дразнители на видео външни хора в апартамент или външни шумове; не богати и добър източник на опит за постигане на (особено младите хора); вътрешни възпалителни заболявания на организма; нарушение на продукти на тестостерон в резултат на хормонални трясък; херния или травма в лумбалната-сакралната област на гръбначния стълб; Страничен ефект от тютюнопушенето; страничен ефект от употребата на алкохол; отравяне с какви лекарства или различни антидепресанти; синдром на очаквания неуспех; навик твърде прибързани мастурбация насаме с бърз край; за страха се заразят с нещо, подхванат нещо венерическа; продължително отсъствие на жените и въздържание – това е отговор на въпроса на жена си за това, защо мъжът еякулира бързо; пълна липса на доверие към партньора си (например, ако това е вечер с напълно непознати дами, обтегнати отношения или прелюбодеяние); страх от отхвърляне; не знаейки като диша правилно, се дължи на вяла ерекция (желание по-бързо да завърши, докато „е готов приятел“), слабост на мускулите в областта на таза; заседнал начин на живот, застой на кръв; къса пътеки и правомощия; липса на знания за физиологията на мъжкото и женското тяло; пълна липса на разбиране на своите картини възбуда; физическа умора; неудобното положение със силен натиск, Е трудно и томно простонала (мъжете също реагират на женски стон); страх от това, че ако ние случайно да си направим бебе, особено няма време, или имате само половин час, което създава по-голямо налягане върху раменете на силния пол.

16 решения на проблема

30 secrets on the subject of why the boy or the man cums so fast

1. Изпомпване на мускулите на перинеума

Тази тъкан може да се намери

  • чрез свиване и отпускане на мускулите на перинеума, която е отговорна за контрола на уриниране и спиране на струята в тоалетната.

Представете си картина

  • когато справляют своята нужда в тоалетната, за да пее, а в процеса на някой отваря вратата на своята кабина, и имате, за да се спре потока на струя. Именно напрежението на същите тези мускулите ви позволява да направите това.

Опита всеки

  • в ден, да се излегнете и да се отпуснете тези мускули чатала до 50 пъти последователно. Направете това, сутрин, обед и вечер-навсякъде и по всяко време. Слабост на този мускул е основната причина за безредици в темата за това, защо един човек бързо да вървим на семена. Обучение стресът може да бъде както на къси, така и дълги.

Постоянни тренировки

  ще укрепи мускулите на слабините, и по този начин, на контрол за съхранението на семената в леглото.

2. Стиснете тялото ви на база

Когато сте твърде близо до финала, интензивно намаляване на мъжкия орган. Обжать около юздите ръка, когато започнат тези интензивни контракции. Там ще намерите този, който се откроява от останалите, дебела вена, която интензивно започва да намалява (че се надува, а след това отново се свива). Натиснете го , така че спад вече не може да се повтори. Едновременно можете да компресирате мускулите на перинеума от 1 начин. Да се съчетаят тези 2 метода заедно за по-голям ефект. По този начин, под натиска на манивела не реже, и никакъв преждевременно прекратяване на сеанса.

3. Придържайте се към спокойното и дълбоко дишане ритъм

30 secrets on the subject of why the boy or the man cums so fast

За по-малко задават въпроси за това, защо човек бързо завършва връзка и причината за това е, надзор, контрол на честотата вдишвания.

  • Твърде често и дишаше бързо-това е лошо за вас и е изпълнен с бързи дюзи. Това е страхотно

Не мога да

  • . За да гледате дълбоко дъх, след това да се направи

Пауза

  • . След като забелязали, че отново учащается ритъм, той бавно

Отново

  • ! Вие дори можете да спрете да фрикции, и изчакайте, докато равен

Ритъм

  • дишането и контрол над него. Изглежда, толкова малко нещо, на пръв поглед, но като много възможности и гъвкавост, което той дава в леглото, ако той е въведено. Ние сме писали за това в много от нашите

Статии

  .

4. Обикновено темпото на фрикций

30 secrets on the subject of why the boy or the man cums so fast

Винаги се редуват

  • фрикции-бързо, заедно с по-бавен. Ако смятате, че се приближава към финала, спирачката няколко пъти. Плюс това ще даде различно усещане при полов акт. И ако това не помогне, на всички, да си дръпнете агрегат и изчакайте, докато излезе.

Спирка

  • и осъзнаваш, че това е напълно нормално. На тази методика ние вече говорихме в предишните

Ръководство

  . Не трябва да гоним един въображаем образ на алфа мъжки възрастни филми, където един мъж и една темпове работи като машина. Не се заблуждавайте и знаят всичко за това, защо един човек бързо да еякулира по време на секс.

5. Експеримент с позиция

Най-доброто – това е позата, в която си бедрата, краката, седалището, преса не се усеща напрежение и натиск.

Намери тази позиция!
Примери позиции:

  тя на четири крака и стои зад гърба си, или и двамата сте в легнало положение на своята страна с лице един към друг, очи в очи.

30 secrets on the subject of why the boy or the man cums so fast

6. Помолете партньора си да хапят вас зад меката част на ухото, или да се премести в други части на тялото

Част от

  • тялото, където можете да се концентрира цялото ми внимание ще бъде изпълнен с буйна енергия. Затова помолете партньора си да измести фокуса на вашето внимание от пениса в други части на тялото. След това енергията няма да се натрупат на едно място.

Например

  • той може да хапе те хвана за ухото, зад меката част на ухото или гали гърба, раменете, шията, гърдите. Ние също така сме говорили за това в друга

Публикуване

  • .

Най-важното

  избягвайте интимна зона-долу! По този начин ще имате по-малко притеснения и тревоги в темата за това, защо е дошъл твърде бързо по време на секс с любимия.

7. Използвайте медитацията за контакт

30 secrets on the subject of why the boy or the man cums so fast

Тази медитация докосвания може да се използва непосредствено преди интимна близост и по време на път.

Това е добър начин да се удължи полов акт мъжете.

По същество:

Светлината в стаята трябва да бъде много тъмно, преобладават тъмните тонове. С партньора си седят срещу всяка друга. Седнете така, че краката са били прехвърлени на токчета. Сега трябва да докоснат всяка част на тялото си от главата до петите с двете си ръце и партньор е напълно повтаря твоето докосване и движение. Избягвайте докосване на гениталиите. Момичето трябва да следват собствените си ръце и докосна това място, което трогна вас. Сега смяна на ролите: сега това се отнася до тялото му, и човек повтаря движението.

Този контакт ще ви позволи да с партньор мелодия на обмен на енергия помежду си и ще покрие вашите въпроси за това, защо един мъж еякулира бързо.

В следващото видео, момиче и момче заедно, за да обсъдят темата за това, какво да се прави, когато човек бързо.

8. Обсъди с нея предварително отбор

Предварително трябва да се споразумеят с едно момиче, за да спре, ако е необходимо, или да спра да се движи бързо.

Изпълнение на команди с момиче, още един важен съвет за това как да не свършват бързо човек.

Да кажем за отбора на въпрос

Е (ти си далеч от финала и напълно контролира ситуацията). Всичко е добре, но бавно (знак, че трябва да слезе на крачка по-долу). Малко се забави скорост (до 2-3 темпове надолу, не трябва да се карам на коне). Не мърдай (ти стигна до ръба и да играе с огън, трябва да се спре и да изчака).

9. Използвайте тайната на мускулите на очите

30 secrets on the subject of why the boy or the man cums so fast

  • До финала

Рефлекс

  • тялото е такава, че очите на човека започват да се затвори. Той трябва, напротив,

Щам

  • мускулите на очите, и това е широко ги откриеш, когато усети приближаването на финала. Тази тайна той може да се използва едновременно с прилагането на напрежението

Плат

  • перинеума, за да се избегне риска

Преждевременна еякулация

  • .

Да се съчетаят

  тези два метода и да се отърве от вечните гибел на темата за това, защо един човек е бърз, да дойдат и много разваля сексуалния си живот.

10. Не забравяйте за контрацепция

Като цяло, във всеки случай, ще трябва да използвате презервативи.

За да се удължи, можете да използвате специален обезболяващ лубрикант, както и най-плътни и издръжливи и за намаляване на чувствителността.

30 secrets on the subject of why the boy or the man cums so fast

11. Не само един изстрел

Ако е така, сте готови в първия пасаж, после направи малка пауза, гледам кино. Не трябва да се поставя кръст. Това е нещо, което има. Вземете малко почивка и да направи втори план. Нека втория манш ще бъде не толкова сладки, но в пъти по-дълго и по-приятно за любимия. На подобни принципи, ние вече сме говорили в други статии. Най-важното е да достави на момичето удоволствие, без значение с какъв опит успяхте да го направите! Спомням си, да го приложат и да се избегне основание и причини за безпокойство по темата за това, защо един човек бързо се завършва от любов към играта.

12. Разсеяни от мисли неподходящи изображения

30 secrets on the subject of why the boy or the man cums so fast

Използвайте отвличане на вниманието от това, че ще започнете да мислите по следния неподходящи теми напълно не свързани с проверите за свободни стаи.

Тук вече кой на какво които са най-много, и някой като фантазия работи.

Примери:

  да се бори с ближния си; почистване на тоалетната; пране и много други.

30 secrets on the subject of why the boy or the man cums so fast

13. Следва да се спазва принципът на единната ласки

Между

  • когато не можете да видите вашата едно момиче, за да можете да практикувате сами у дома. В тези периоди имате толкова много, за да се увеличи вашата издръжливост.

Вие нямате право

  • да се обърне веднага към финала и течни край. Само в края. Спазвайте това правило! Можете да играете на ръба и да си вземе почивка, за да си поема въздух.

В семето ти

  тече жизнена енергия, че вие нищо не можете да загубите, когато ви погали себе си сам. Така че, разбира се, винаги е добре да има истинска близост с жена, а не самотни нощи. Следва да се спазва принципът на търпение и издръжливост по време на един и същи пол, а това ще се отрази на вашите отношения с любимия. По този начин, вие знаете много по темата Защо тийнейджъри, млади момчета и мъже, някои идват прекалено бързо по време на интимна близост.

14. Не се стреми към няколко жени, с една

Ако промените партньори всеки път, когато Казанова, проблемът ще се подкрепи и да се справят винаги да стъпи с лоша страна.

Ако проблемът се повтаря с различни момичета, че е време да започнете да се срещам само едно момиче.

Вие ще губите.

30 secrets on the subject of why the boy or the man cums so fast

Предимства на трайни взаимоотношения

  • Нормално момиче ще имате, макар и стабилна любов към играта

Всеки

  • един ден. По-пристрастяване към него

Тяло

  • . По-добро разбиране помежду си, степента на страст и нужда в този момент, за да пауза в

Трябва да

  момент.

Не забравяйте, че тези предимства и да не се задават въпроси за това, защо станах бързо край и да предизвика в най-неподходящия момент.

15. По-упражнения

Губи време за физически тренировки не по-малко от 1 час на ден. В противен случай, ще имаш застой в малкия таз, че няма да е добре в леглото.

Полезни следните класове:

  упражнения за гимнастика; йога; плуване; източни бойни изкуства.