потентност

Използвайте правилна поза, да не създават напрежение в тялото

октомври 30, 2019

Отпуснете тялото си. Изберете позицията, където тялото е максимално отпуснато, дори мускулите на ръцете и раменете не трябва да бъдат изтеглени, да не говорим за мускулите на таза и краката. Да се обърне към него с ума си. Най-добрата поза. Най-отличава със спокойна поза-когато ти си лежиш на гърба си. Тук организмът изпитва-малко товари. Всяко напрежение, налягане в мускулите и води до това, че ще „дръпне спусъка“. Лоша поза е поза, когато ти си отгоре, с лице към нея. Тук голяма площ за докосване тела, свръх възбуда, нагружен бедрата, краката, таза. Тази поза прави всичко, за да може колкото се може по-скоро да завърши.

Така че, не забравяйте, че позицията, в която мъжът е отгоре, е най-честата причина за по-бързото „себепознание“.

10. За операция

Практика 3 вид хирургическа намеса в случаи на предсрочно прекратяване на редовното заседание на:

circumcisio (обрезала на препуциума); frenulotomy (пресечен тъкан, която държи на препуциума на пениса); денервация (нарязани на нервните окончания другар).

Повече прибягват към първите две техники.

Use correct posture, not creating tension in the body

В някои случаи обрязването е неефективна

  психосоматични разстройства; Продължително въздържание; хормонални промени.

Препоръки след операцията

Секс не е препоръчително да се възобнови не по-малко от 14 дни след операцията, за да се избегне болката.

Когато кожата се лекува, тялото престава остро реагира на тактилни усещания.

Про начин с ориз

В страните на Древния Изток е популярен следният метод: всеки ден, мъжете трябваше да поставят своите добродетели в съд, пълен с ориз или пясък.

Защо тази практика е опасна

можете да нараняват себе си и тогава има риск, че раната се заразят; песъчинка може да падне под препуциума или пикочния канал, което влошава проблема.

12. За малки транквиланти и антидепресанти

1. Определяне на транквиланти

Терминът „успокоително“ влезе латинската дума спокойно, което се превежда като „спокойствие“. Успокоителни-това Психотропни лекарства, които потискат нервната система.

Защо успокоително, не беше най-подходящият вариант, въпреки че някои ги използват?

Дебелия

  • . Трябва да се отбележи, че не всички успокоителни притежават успокояващ ефект и се забавят. Някои лекарства, напротив, са стимуланти. Тук селективност не боли.

Малки успокоителни

  • ефективен в случай, че високата чувствителност на организма, причинена от психологически фактори. Медикаменти тревога, страх и несигурност.

Примери

  • Успокоителните: „Мепротан“, „Элениум“, „Грандаксин“.

Минуси

  . Те могат да се появят много проблеми, вариращи от наркотици и завършва слабост, тремор на ръцете и нарушения на съня.

Видяхме малки групи транквиланти.

Големи транквилизатори към нашата тема не се отнася, тъй като те се използват само с тежки психични разстройства, и тук е скрит.
Use correct posture, not creating tension in the body

2. За анти-депресанти и своите минуси: защо те не са подходящи за много хора?

Индивидуален антидепресанти оказват положително влияние върху нивата на серотонин („хормона на щастието“) в организма.

Как работят те

  • . Такива лекарства, наречени селективни инхибитори на обратното захващане на серотонин“. Забавят настъплението на финала в леглото-това като страничен ефект на тези лекарства. Така че това не е най-ефективен избор.

Когато става въпрос за

  • за подаване на офертата. Се прилага, ако е прекомерна чувствителност, причинени от простатитом и хронични възпалителни процеси на репродуктивната система. Или в тези случаи, когато човек твърде силно притеснен и тревожится преди сношение.

Минуси

  • антидепресанти. Наркотици не оказват пряко въздействие. Резултатът става видим в рамките на 1-2 седмици, в зависимост от дозата. Дозировка и честота на прием е аналогична на процедурата за възстановяване от депресия.

Примери

  антидепресанти: „Флуоксетин“ („Прозак“), „пароксетин“, „сертралин“ („Золофт“).

Винаги може да се намери по-сигурно средство за удължаване на половия акт при мъжете, без вреда за здравето.

Use correct posture, not creating tension in the body

13. Зеле и репей

Съществува национален начин, по който могат да се практикуват в домашни условия, за да свали чувствителност глави с листата на един и същи зеленчук.

В продължение на 30 минути преди започване на сексуален контакт, да се поставят над слабините зона с помощта на игли и дълги чаршафи, опоясывающего долната част на гърба, прясно зеле, листа от зеле или от репей.

Тези растения се отстранява прекомерна възбудимост на зоната на контакт. Има различни традиционни методи за подобряване на потентността, които обсъждахме тук.

Има и други полезни методи на тема, Как да се увеличи продължителността на полов акт мъжете.

Друго отлично обзавеждане

14. Знам кой трябва да определя темпото и как да задаваме правилно

За инициативата

  • . Не позволявайте на инициативата, момичета себе си да диктува темпото. На първо място трябва да се движите, и партньора си.

Само вие знаете

  • тялото си по-добре, само вие можете да знаете, дали това, което се движи минимален риск, както и при никакви движенията ви е трудно да държат ситуацията под контрол.

По-добре

  • да се правят малки кръгови движения на махалото или кратко колебание, по-висока честота, отколкото интензивно движение, което може да ви струва нощта.

Да общуват

  • с него. Момичето не знае как трябва и как не трябва. Понякога дори можете да получите да я кажа, за да не се движат, когато той започва да се доближава следващата вълна на неконтролируеми чувства. Подобен на този

Методи

  ние, описани по-рано.

Use correct posture, not creating tension in the body

15. Използвайте тайната на правилното дишане

Грешка на повечето хора. Осечки в леглото много по-бързо, ако мъжете много трудно и често диша. Дишането трябва да бъде дълбоко, 2-3 пъти по-бавно от обикновено. Това е подобно на това медитативно дишане. Как да дишате? Превод на дишането за няколко секунди, бавно се прекъсва, и в същото време спокойно издишване. Уверете се, че вие сте точно се диша в продължение на целия полов акт. В противен случай, ако се поглъщат жадно въздух и едва не задушава, ти си обречен на провал.

Да се помни и да се прилагат тайната на любовника си да не е било поискано в леглото с въпроси на тема Защо човек бързо завършва с какво е свързано това?

16. Използват 3 метод на разсейване

Понякога прекалената чувствителност е свързана с факта, че сте напълно съсредоточени върху тялото си, и се дължи на голямо количество енергия започва да се натрупват в него. Следователно става по-трудно задържани.

Use correct posture, not creating tension in the body

Промяна на вашето внимание 3 начина:

Психичното. Насочете вниманието си върху мисълта за нещо извън, няма нищо общо с партньора си. Нищо – хлебарки, дъжд, студ, на злата баба Помаха, и така нататък. Визуален. Смени на зрителното внимание. Започваш да гледаш на абстрактни неща – в ъгъла на леглото, в гърба, точка на тапети, спално бельо, калъфка за възглавница и така нататък. Понякога хората правят грешката да търсят красива фигура на жена, а след това се оттегля и загубил контрол. Осязательный. Паша си цици, помоли момичето НИП меката част на ухото или притискане в други части на тялото. Ако едно момиче се захванете го с дълги нокти, по вътрешната страна на бедрата на мъжете (в района близо до техен човек), това убива страстта. Проверени.

17. Добър метод, за да се подобри притока на кръв

Същността на метода се състои в това, че сутрин, когато си каубой, като цяло“, обвинени в битка“, за да скача пушката си. Докато повечето преминете няма нужда да се напряга, само един на мускулите вътре в тялото на шарикам. Какво е мускул, което накланя в същото време? Можете да заложите на световната водят в тази област, ако искате да намерите на пипане мястото на този мускул. Стрес същите мускули можете също така прекъсвате потока в тоалетната. Просто сега сутрин, стрес същите мускули са принудени да скача на вашето оръжие. Плюсовете. Увеличавайте всеки ден броят повторения с няколко процента в сравнение с предишния ден. По този начин подобри подуване на тялото и кръвта, която ще успокои чувствителност и реактивност на оръжие. Тези, които бързо се губи ерекция по време на полов акт, се препоръчва да изпълните това упражнение.

Use correct posture, not creating tension in the body

18. Препрограмира рефлекси на тялото

Топките са склонни да се насочват по-близо до тялото, когато е почти на заустване. Като цяло, защото те просто да висят.

Сега в леглото може да се дръпне „крак“ ръка надолу от тялото. Можете дори да си вземе почивка от полов акт и забавяне на доставките навреме и го задръжте, докато вълната не се изчиства.

Внимателно ги дърпа от себе си и се държеше така ще се почувствате по-добре.

19. Златното правило е: колкото повече, толкова по-добре

Знам

  • фактът, че колкото повече сте в планината, толкова по-малко изгаряте тази нощ с едно момиче и имате по-добър издръжливост. Честота на сексуални контакти, пряко влияе на вашето управление. Вие ще станете не са толкова възприемчиви към него, организмът ще свикне по-различен начин реагира на сексуален акт.

Най-малко 1 път

  • за ден или на всеки 2 дни, да се отдадете на любов – това е добре. Но тъй като при някои момичета не, това няма да попречи на практика единствена. Разбира се, ако имате възможност за избор, изберете, за да практикуват и да живее с жена, която той обича, а не един. Но не всеки има такава възможност.

Същността на

  тази практика, за да бъде на ръба, и в никакъв случай не е по-късно. Ако вълната е трудно обложки, вие винаги можете да спре всичко, да се изчака, докато те освободи, а после продължи.

20. Метод паузи и очаквания

Същността на метода се състои в това, че при следващия пристъп на пикови усещания ви вземат приятел и да изчакат. Можете дори само да лежи на гръб и да се премести дъх. Ако все още не е освободена, фрикции не бъдат върнати. Преди всичко, ще трябва да се направят много такива паузи, но след 15-20 мин. брой на вълните ще бъде минимално, и Вашият контрол над ситуацията ще бъде максимално. Това правило се отнася за всички.

21. Да тренира и да поддържа в добра форма определени зони на тялото

Прекомерна чувствителност-това е добре, контролирани от онези мъже, които вече са подготвени и са в добра форма някои части на тялото.

Тази част на тялото, които показват висок потенциал с жена, и големи възможности в леглото.

В коя част на тялото (изтеглите)

Съобщение (във всеки случай, не позволявайте на корема да се стремим към красиви релефни печат). Бедрата (хълбоците се надува много да каже за човека). Така правя клекове, добавете го в навик.

Да се държи в тона на тези области и ще е винаги по-лесно да остана в леглото с момиче, когато вие сте „на ръба“ и се приближаваме към точката, от която няма връщане.

Знам също така, че на нашия сайт можете да си купите от водещите лекарства за prodline