потентност

Как да се повиши активността в дома за мъже с 16 клевых техник

октомври 27, 2019

Нека 16 техники на тема как да се подобри мъжката потентност в домашни условия. Да започнем с анализ на причините за проблема.

Причини за сексуалните разстройства

  негативните емоции, стрес и чести преживявания; излишното наднормено тегло, затлъстяване; сърдечно-съдови заболявания; заседнал начин на живот и заседнал начин на живот; ниско ниво на тестостерон; травми на гръбначния стълб, междупрешленните дискове, наличие на херния; високо кръвно налягане; вредни навици; напреднала възраст; захарен диабет; липса на сън.

16 начина за решаване на проблема

1. Тялото Ohvatyvaya в основата на пръстите

  Ако в леглото с любимия достойнство изпитва сънливост, кръвта отива на зле, губите бойна готовност, трябва да компресирате тялото ви на база като нямаш система. Това е древна тайна даоски. Изцедете в този момент, когато, например, искате да поставите средство за контрацепция. Преди да си започнал да прави фрикции, а дръжката не се отстранява. Промъквайки се с три пръста – показалеца, средния и голям. Те образуват системата, срещу потока на кръвта. Използването на тази техника в практиката.

2. Следвайте полезни упражнения за таза

How to increase the potency at home for men with 16 cool techniques

Като добър поток на кръвта в тялото си, зависи способността му в продължение на дълъг период от време, и все още произвежда издръжливост.

За по-добро пълнене с кръв на таза е полезно за извършване на специални упражнения.

Упражнение „Кляка„. Редовни клякам до друго и отменя. Упражнение „Стъпките На Войник„. Същността е в това, че в скута си по време на стъпка трябва да се вдигне нивото на корема. Ръцете може да се сложи на колана си. При вас как маршируват на парад. Упражнение „да се задържи камък„. Дръжка се слага на кръста, краката на ширината на раменете. Започвайте да се сгъват краката в коленете и леко треперя. Не трябва да клякам до друго. В този висене инсталация с максимално усилие на напрежението и да се отпуснете мускулите на седалището няколко пъти, след това се върнете в първоначалната позиция. Упражнение „Повдигане на таза„. В легнало положение по гръб, опора за ръцете, краката и раменете, и да започнете изкачване и отново спуснете таза. Имитация на движенията напред и назад, купа за връщане на вас може леко да докосват пода. Упражнение „Под Наем„. Легнете по гръб, ръцете на кръста, коленете крака, повдигнати и започват да симулира въртенето на краката си, докато се вози на мотор. Упражнения за тренировка на мускулите на перинеума. Легнете по гръб, коленете са сгънати и разделени. Сега последователно се простират и отново, за да отпуснете мускулите на перинеума (зоната от мъжките полови органи, до опашната кост). Не се опитвайте да се простират на бедрата. Знак, че всичко е направено правилно, топлината ще бъде въведена в тази област. Упражнение „бягане на място„. Факт е, че фейк на едно място, и опитайте се да не се откъсне чорапи от пода. На тези и много други практика ние говорим в друга статия.

How to increase the potency at home for men with 16 cool techniques

Колко много направи по време

Това упражнение е много лесно, а ефекта от тях е много видимо. Да им даде първоначално на ден в продължение на 5 минути, след това да се увеличи времето до 10 минути всеки ден.

Резултатите ще бъдат следващата седмица. Проверени.

Тайната на успеха е в постоянството.

Ще отнеме известно време, за да развиете себе си, за да се отървете от общите мисли на тема как да се подобри мъжката потентност народни средства за защита в домашни условия бързо подобряване на мъжкото либидо.

3. Знам тайната на пози и изберете най-подходящия, където няма отлив на кръв

Факт е, че, ако обичаш мястото, където тя се намира отгоре, и отдолу, и лесно се губи ерекция, тези, които имат проблеми с мъжката сила и сексуално привличане. Тъй като в това положение кръвта ще дръпне надолу. Това се отнася особено за възрастните хора.

По-добре да се използват пози, където тялото е в изправено положение. Тази позиция е с най-малък отлив на кръв от пениса.

Примери:

  Създават стил кученце, когато тя стои на четири крака и да стои зад гърба си или да се опре на колене. Тя лежи по гръб, краката на твоите рамене, ти гледаш лицето си в него.

4. Влак лобке-копчиковых мускулите на Кегел

Това е същият мускул, където можем да спрем струята на течността, когато отидете до тоалетната.

Също така по време на ерекция, този мускул помага на другите ни скача.

Защо този мускул е важно

Това е пряко свързано със следните фактори:

  издръжливост в леглото; увеличеният приток на кръв към органите ; постигане на необходимото ниво на тестостерон, увеличаване на усещания по време на интимност.

Този мускул е полезно да тренирате дори и тези, които нямат проблеми в леглото.

Как да тренирате мускулите в зависимост от опит

Спирка струя течност в тоалетната и резюме (за да може да се заключва и запомни разположението на мускулите). Дълги и къси напрежение навсякъде и по всяко време, независимо дали има някой наблизо, или не е (все още никой не знае). Напрежение на мускулите на Кегел в изолация от мускули, на краката или на други органи. Напълно отделни компресия. Не се опитват да задържат дъха си в същото време.

Ето един метод, който помага за по-добро разбиране на въпроси на тема как да се подобри мъжката потентност след 45 години и на други възрасти, без лекарства. За това ние също се говори тук.

How to increase the potency at home for men with 16 cool techniques

5. Използвате тайната да стоят на пръсти в банята

Факт е, че когато отидеш до тоалетната по-малко, при уриниране трябва да стои на пръсти. Този метод се използва мъдри даоистите. Нюансите са в това, че трябва да се държат на пряка поза, не се огъват гърба си, привстать на носочки и течността трябва да отидете на бавно издишване. Също така е необходимо , за да хапят куршум в емисиите на течности, да стегнете корема и бедрата.

Предимствата на тази техника:

  подобряване на функционирането на бъбреците; издръжливост в леглото; лечение на импотентност.

How to increase the potency at home for men with 16 cool techniques

6. Начин за засилване на притока на кръв в тялото

Вдишайте дълбоко въздух и задръжте дъха си. Стиснете мъжественост и забавяне на дишането на база: палеца отгоре, а показалеца увита около дъното. И сега, докато не диша, започнете с вълнообразни кара кръвта до края. Сами можете да брои до 9. Всеки акаунт, вие се изкачвате на всички до края. Дръжте го сцепление колкото се може по-дълго задържате дъха си. Не е нужно да се спре себе си изневеряват! По принцип обхваща само багажника. Техника ще засили циркулацията на кръвта и боеготовность на организма. Това е доказан начин за повишаване на активността на народни средства за защита при мъжете. За тези методи, за които говорихме в друга посока.

7. Като цяло – по-малко вероятно да загуби семена по време на полов акт

How to increase the potency at home for men with 16 cool techniques

Ако сте търговец на самоудовлетворением сам или да прекарат една нощ с една жена – избягвайте течна края на сесията.

Особено за хора в напреднала възраст, трябва да следвате това правило. След 50 години на финала трябва да дойде колкото се може по-рядко.

Младите хора се възстанови много по-лесно, след като на финала и могат да си позволят често да си позволите. Но само по-младите.

Това не означава, че сега трябва да се въздържат от правенето на любов. Не, не трябва нищо да се бърка! Можете да си представите нищо не се е отказал, просто да се съобразят с това ново правило.

Много жени не знаят защо, бързо завършва работата си съпруг. Ако това е проблем, можете да прочетете на начини за справяне с бързото дюзи.

How to increase the potency at home for men with 16 cool techniques

8. Укрепване на мускулите на корема

Здрав стомах-това е показател за вашия умения и способности в леглото. Тренирате мускулите на корема.

Как да се засили:

Седнете на стол, на пода или на пейката. Поставете ръцете си на коленете. Себе си на коленете леко свити. Сега ще започнат да се облегнете назад на 45 градуса и обратно. Правя такива отклонения, колкото можете, или, най-малко 10 пъти на ден.

Разгледай нашите видео, което се занимава с въпроса за това как да се повиши активността на дома и засилване на сексуалното желание на мъжете към противоположния пол.

За тези и други съвети от видео говорихме по-рано тук.

9. Има специални продукти

За мъжкото либидо както следва:

  джинджифил; рибено масло; банани; лимон и цитрусови плодове, пилешко, стриди; калкан; и варена скумрия; говеждо месо; морски дарове; ряпа; ядки; пъдпъдъчи или кокоши яйца.

10. Извършва се масаж на специалната част на тялото

How to increase the potency at home for men with 16 cool techniques

  • Масаж на тестисите. Това са тези органи, които ни позволяват да мъжката енергия, продукти на производството на тестостерон и ни даде много предимства в леглото. В ниско либидо трябва задължително масаж колкото се може по-често го яйца. Полезно ги масажирайте и по време на полов акт, когато смятате, че се приближава. По този начин, придобит в органите на разпространение на енергия по цялото тяло. Той не се натрупват на едно място. Сега

Климакс при мъжете

  идва рано, и този масаж е особено полезна.

Този масаж ще ви помогне да удължи удоволствието с любим човек и да спре да задава въпроси за това, как незабавно засилване на потентността у дома и да се увеличи до датата на либидото.

How to increase the potency at home for men with 16 cool techniques

11. Начин на ходене боси или с помощта на горчица

За повишаване на мъжката сила трябва, за да активирате точката На краката. Те са отговорни за сексуалната функция. Чрез активиране на позиция, събужда сексуалната активност.

Как да ги активира по два начина:

Ходи бос, без обувки по пясъка, тревата, земята. Точката на активиране с помощта на горчичников. За тази цел намокрете горчичники в топла вода и да се прикрепя към всеки крак, а отгоре да носят топли чорапи. Изчакайте 10 минути и ги изтрийте. След това обмойте краката си със студена вода и топли краката с груба кърпа руб. Ти си юнак! По-рано писахме за подобни техники.

How to increase the potency at home for men with 16 cool techniques

12. Медицински път

Какви лекарства се осигуряват:

  Препоръчани продукти на нашия уеб сайт. Cilalis. Импаза. Laveron. Levitra.

13. Време е да се откажат от тютюнопушенето и употребата на алкохол

Тютюн свива кръвоносните съдове. Бира спомага за изработка на хормоните в организма, което често е присъщо за жените, но не и на силния пол.

Бъдете сигурни, да се откажат от тютюнопушенето и да се въздържат от алкохол.

Това ще ви помогне да се отървете от мисли по темата за това, как да се подобри мъжката потентност в домашни условия.
How to increase the potency at home for men with 16 cool techniques

14. Полезни чайове, отвари и билки

Лук

  • в размер на 2 глави лук под формата на прах С 400 мл вряла вода и се оставя да престои в продължение на 3-4 часа. След това се пие по 100 мл три пъти на ден. Има и други

Народни средства за подобряване на потентността при мъжете

  • .

Зърно орех

  • смила и се смесва с мед, като съставките в същия размер. Вие дори можете да ядете след хранене, две супени лъжици. Цялата тази смес е полезно да яде с мляко. За използване около месец.

Медуница наркотици

  • . Трева в количества от 10 грама, котлет и се налива чаша вряща вода и се оставя да престои 1 час. След всичко това прецедете и приемайте по една супена лъжица 3 пъти на ден.

Тинктура от чесън

  • . Той се продава в аптеките. Двадесет капки два или три пъти на ден. Чесънът е полезно да се консумират с храната.

Плодове аспержи officinalis

  • около 10 парчета, изсипва вряща вода 400 мл и се покрива с капак и оставете настрана в продължение на 6-8 часа. Да се пие три пъти на ден в количество от 50 мл.

Мумията

  в размер на 0,16 грама се разтваря в една супена лъжица вода. Да се пие сутрин на гладно или вечер преди лягане. След 9 дни на употреба на значителни резултати.

С помощта на този списък и да следвате нашите съвети, можете да подобрите потентността на трева за мъже за повишаване на желанието за противоположния пол.

15. Вземете контрастен душ

Спринцеваться влияние върху общото състояние и здраве на мъжки полови органи.

Полезно е да тичат сутрин, или вечер. Можете да промените топла към студена вода и обратно в продължение на 40 секунди, съответно.

Освен това, ефективна е да отидете на сауна или парна баня. Всичко това подобрява циркулацията на кръвта в тялото и репродуктивните органи.