увеличаване на размера

Как да се увеличи либидото при мъже с

ноември 1, 2019

Либидо-сексуално влечение и желание да влезе в сексуален акт с друг човек.

Понятието се отнася до психологичния аспект на личността и оказват влияние различни фактори: генетична наследственост, нивата на тестостерон на производството, условията за формиране на личността.

Този термин различен от ефикасност. Това е така, защото ефикасност означава физическа възможност за комуникация, ефективност полов орган е по-специално.

How to increase libido in men with

Причините за намаляване на сексуално влечение и желание

Либидото могат да бъдат намалени по следните причини:

Намаляването на нивото на тестостерон се дължи на промени в хормоналните фон. Според средната цена – тя започва с 25. Големи порции захар на ден, тъй като въглехидратите допринасят за намаляване на тестостерона. Силна стресова ситуация или постоянно недоволство от условията на живот. Това води до изработване на адреналин, който пряко се намалява количеството на тестостерон. Емоционално изтощение води до обща слабост и апатия. Прием на лекарства, в която влизат морфин, кодеин, димедрол. В допълнение, грип, антихистаминови лекарства, антидепресанти и да предизвикат негативни последици. Честа умора от тежките физически натоварвания или интелектуална дейност. Друга възможна причина-недостатъчно количество здравословен сън. Хората не могат да се отпуснат, постоянно се намира в състояние на стрес, а след това отново се изработва адреналин, който потиска производството на тестостерон. Прекалено чести полови сношения (2-3 пъти на ден) също може да бъде причина за намаляване на либидото при мъже, лекувани тук ще се счита за кратка почивка или да спят в отделни легла. Често ежедневната консумация на бира, което допринася за изработване на фитоестрогени (вещества, които имат ефект, близък до ефекта на женски хормони в организма). Те намаляват нивото на производство на тестостерон. Патология на щитовидната жлеза. Заболявания на половите органи, които водят до влошаване на потентността. По-ниско ниво на желязо в кръвта. Студ от пениса на партньора си, когато тя се опитва да изглежда недостъпен и студен, че силно отблъсква. Или, алтернативно, излишъкът навязчивость и нуждаемость част от нея. Генетично предразположение. Психологически фактори: проблеми в отношенията с партньора, непривлекателни на външен вид жена, униформи в секса, несигурност в себе си, вълнуващ обект на желание, тежко възпитание на сексуалната раскрепощенность, спадове на предишни сексуални контакти. Нежеланието да се поддържа физическата си форма, всеки ден седнала зад компютъра, което води до застой на кръвта в малкия таз и е най-честата причина за еректилна дисфункция.

17 начини събуди сексуалното желание и сексуалните инстинкти

How to increase libido in men with

Подход за увеличаване на желанията на своята страст, разнообразна и включва няколко компонента.

Вярвам по-добра.

На горния инструмент за трайността на вашия приятел

1. Използвайте тайните на привличането, което хората не знаят

Това е цялата тайна формула като средство за увеличаване на либидото при мъжете не е по-лошо, отколкото традиционната медицина или хапчета.

Доверието сладко момиче + комфорт → да доведе до възраждане на обжалване → после всичко идва на мястото

Защо понякога няма влечение към момичето?

Измамници, които не разбират, защо не привличат ги към момичето, пропуснете 3 важни фактора.

Защото там първоначално отношения на доверие. Защото момичето не предизвиква у вас съчувствие. Няма комфорт.

Помисли за начини за влияние върху тях и да ги анализира в детайли.

How to increase libido in men with

Възможно ли е да се създаде по-голямо доверие към момичето?

Отговор няма

  • . Доверието момичета се създава автоматично, когато все още е виждал само една жена и имаш разработена за нея изображения. Той не може да създаде себе си или да повлияят върху него. Доверието идва от джоба на субективното (индивидуални) възприятие момичета.

Което създава доверие

  съчувствие към жената и интерес към него! Това са основните фактори. Съпричастност, ние не може да създаде себе си или да си позволят. Ако не в началото, а след това и не ще.

Как да създадете по-голям комфорт и привличане към нея?

How to increase libido in men with

1. Много важен вътрешен комфорт на човек

Ние вече споменахме, че комфорт-това е важно за създаване на обжалване.

Най-важното за създаването на комфорт между вас е, че Сте били в комфорт със себе си и се чувствах много комфортно да бъда с жена.

Законът на привличането се крие в това, че вашето състояние винаги се предава на жената.

2. Използването на външни фактори за създаване на уют

Ето още едно важно допълнение в темата, като за повишаване на либидото при мъжете бързо и близо мъжки проблеми.

How to increase libido in men with

Най-добре е, когато осветлението в стаята, тъмен на цвят (уверете се, че не са заслепени в очите от ярка светлина). Там трябва да има голям брой хора (препоръчително е да сте сами). В стаята трябва да бъде топло (е толкова топло, свали всичките си дрехи, нищо не охлажда). Не позволявайте на силен шумна музика в стаята. Трябва да бъде в организма ниво на комфорт на ситост, от wespennest. Удобна легло или диван, където и да сте.

Използването на тези фактори в своя полза и да играе с тях максимално удобно. За нейната важност, ние също споменахме тук.

Нормализира нивото на тестостерона

Много често намалено сексуално влечение към жената и потиснатите сексуални инстинкти се случи поради липсата на главен мъжки хормон.

Ето и основните ефективни начини, за да се нормализира тестостерон и голямото му разпределение в организма.

How to increase libido in men with

3. Се обучават на КОМПЮТЪР мускулите

Да я намеря първа. Срамната-копчиковые мускулите ви позволи драстично да ограничи потока на позиви в тоалетната. Също така, можете да дадете своя другар, за да скочи, когато той, както се казва, „слънцестоене“, само чрез напрежението на същите тези мускули. Същността на тренировки – редуване на компресия. Трябва да се прави всеки ден компресия и релаксация на мускулите. Направи дълъг сцепление в продължение на няколко секунди, а след това да се отпуснете в рамките на същото време (и има повторения, няколко парчета наведнъж). Някои правят много последователни къси дръжки на махалото, но дълго време се счита, за да бъде по-ефективен, отколкото къси. Постепенното натоварване. За да се тревожи по-малко, след 50 години как да се увеличи мъжкото либидо и потентност, трябва всеки ден да се увеличи броят на съкращения на 10-20% в сравнение с предходната. Можете да се води дневник с изчисленията. За начинаещи е по-добре да се постигне желания ежедневно каишка дръжки бавно, като между тях паузи в рамките на няколко часа. Не искате ли просто да направите много за едно заседание.

На Практика плюсове

  • Такова обучение тайно мускулите, като нивата на по-проверка на нивото на тестостерона. Това свиване може да създаде много на сексуалната енергия в тялото. По време на практика ще бъде дори малко по-приятна тръпка, ако го правите правилно. Подобрява циркулацията на кръвта в организма. Благодарение на това се развива на контрол за преждевременен финал, за който вече споменахме в друг

Статия

  .

4. Въведете в диетата на здравословни храни за тестостерон

How to increase libido in men with

Храна, която помага за увеличаване на тестостерона:

Месо: червен, птици. Плодове: всички, като всеки вид има много фибри, витамини и минерали. Зеленчуци: домати, целина. Морски дарове: сьомга, пъстърва, миди, стриди. Билки: рукола, кориандър, копър, магданоз, спанак. Билки: элеутерококк, жен-шен. Зърнени храни: ечемик, елда, пшеница. Подправки: червен пипер, сух чесън, куркума. Ядки: кашу, орехи, бадеми. Плодове: боровинки, червени боровинки, френско грозде, череши.

Този списък ще е полезен и за тези, които се питат за това, как да се подобри мъжката потентност народни средства за защита на 60 години или 25.

5. Правите специални упражнения

В допълнение към по-горе списък на храни, които повишават либидото при мъжете и увеличава потентността, достойни за внимание упражнения.

За подобряване на сексуалното желание към партньора си, те също са полезни.

5 примери за добри упражнения

How to increase libido in men with

1. Повдигане на таза

Легнете по гръб, свийте коленете и поставете стъпалата са успоредни на пода. Сложете на корема, по дяволите, гири или друг тежък предмет. Можете да се изпълняват без тегло. Изпълни последователно повдигане на таза и се върнете в изходна позиция в легнало положение.

How to increase libido in men with

2. Сложен присед

Краката на ширината на раменете. Дълбоко седят. Свийте краката назад, да се превърне в багажник за лицеви опори. Стегнете краката си към себе си, поза след коремни преси. Разогнуться. За да скачат и да пляскат с ръце над главата си.

How to increase libido in men with

3. Завъртане на таза

Поставете краката си на ширината на раменете. Завъртете таза по посока на часовниковата стрелка и след това – против. Коленете не се извиват.

4. Налягане на колене

Седна директно на стол, захванете между краката на топката. Стиснете топката, напрягане на мускулите на таза и перинеума.

How to increase libido in men with

5. Мотор във въздуха

Легнете по гръб, вземи си крака от пода на 45 градуса. Се движи по посока на часовниковата стрелка, ако на мотор. Можете да промените ъгъла на наклона, скоростта и посоката.

How to increase libido in men with

Предимства на изпълнение

  Същността на упражнения се крие в мускулното развитие, благодарение на по-голям обем произвеждани хормони. А също и укрепване на сърдечно-съдовата система, които помагат да достави кръв и други биологично активни вещества в правилните органи (тестостерон, например).

За пълен комплекс от упражнения за действие, за които говорихме в друг раздел.

6. По-малко използване на козметика

How to increase libido in men with

Много хора, които се чудеха какво да направя, ако един мъж изчезва сексуалното желание, лечението на който вече силно се проточи, пропуска един важен момент.

Козметика тип шампоан, гел за коса и гел за душ съдържат парабени. Тези вещества допринасят за изработването на естрогени – женските полови хормони.

Ако е възможно, трябва да се намали честотата и броя на използването им. Гел може да се замени с обикновен сапун.

7. Страхотна техника, за да тичат сутрин

How to increase libido in men with

Какво да правя? Обикновено на сутринта си герои в изобилие, така да се каже, „слънцестоене“. Така че, по този повод, започнете всяка сутрин за намаляване на мускулите, така че тялото ви скочи. В това е същността на техниката, това е много полезно. Няма други органи в него не участват, само си PC мускул (в предходния параграф писахме за присъствието му). Тънки моменти. С всеки изминал ден в сутрешните часове, постепенно добавяйте реализации на вашия нормален. Ако битка започва да намалява, тогава ще помогнеш ли го върне на себе си, а след това отново, премахване на ръце, да направи вътрешен натиск, принуждавайки тялото да се хване. Натоварването постепенно. Започнете със 100 и всеки ден прави 10% повече. С течение на времето ще се научите да направи такива люлка на тялото, чрез изхвърляне на него отгоре, например тениска или светло бельо.

How to increase libido in men with

Какво прави тази сутрин практика

  • Подобрява циркулацията на кръвта в тялото, става

Устойчиви

  • в продължение на дълго време. Полезно за случай, когато още не се разкрива ясна причината за липсата на либидо при мъже и лечение и възстановяване е необходимо не са избледнели

Страст

  • . Полезно е да се предотвратят случаи, когато практиката на изкуството на любовта по време на полов акт с момиче нищо

Не се чувствам

  • и заради това е загубила военния статут на орган. Стабилен упражнение помага да се избегнат подобни инциденти. След сутрешната тренировка в организма, има много освежава

Енергия

  • за ден добавено количество тестостерон в организма. В друга статия сме писали подобни

Методи

  .

8. Като момиче може да помогне на партньора си, за да се създаде силно привличане

Едно момиче може да промени и да направи така, че нейният любим се загледа в нея по различен начин.

How to increase libido in men with

Тъй като това е направило момичето:

Разни бельо и дрехи на момичето. В противен случай, ако тя е винаги в хавлия в къщата-това е скучен, монотонен. Предизвиква чувство на всекидневния живот, има един човек, той предизвиква ситост. Очите не светят. Да се подчертае стройната фигура на момичето дрехи, винаги предизвиква привличане. Момиче показва своите различни качества на личността в общуването, дава различен спектър от емоции. И тогава сивотата си отиде, има мистерия в нея и желание да разгадаят загадката. Например, за голямо момче понякога тя може да бъде умен, вечер – страстна и slutty, а понякога и следобед лошо. В други случаи, просто скромно момиче, а после още и мъдър, мъдър и привлекателна дама. Използвайте това силно скрито желание. Смяна на духовете на момичета. Също така се променя отношението към партньора си в много положителна посока. Известно е, че един и същи аромат води до пристрастяване.

Ето такива полезни осъзнаване за тези, които страдат от симптоми на ниско либидо при мъжете се дължи на факта, че партньорът е свикнал с приятелката си.