потентност

метод, как да се намали чувствителността на главичката и да се сведе до минимум проявите на

октомври 30, 2019

Твърде висока чувствителност на мъжкия член, води до много неприятни усещания и да доведе до бързото осечки в леглото („чувствителност“ от английски чувства – чувства).

Този проблем засяга сексуалния си живот. Така че ние подробно обясни на тема, Как да се намали чувствителността на главичката в домашни условия.

Признаци и симптоми, които показват заболяване

Има вродена висока чувствителност, която се появява вследствие на придобити заболявания, може да бъде в няколко начина.

Признаци, сочещи, че заболяване на мъжкия член е роден

Мъж живота си се сблъскват с проблема за бърза да завърши в леглото. Продължителност на полов акт е винаги един и същ и не се увеличава при повторен полов акт. Продължителност на полов акт се увеличава при използването на лекарства, анестетици (обезболяващи лекарства). Продължителност на правенето на любов се увеличава с консумация на алкохол. Време на полов акт се получава при увеличаване на използването на смазочни материали, на таблетки или контрацептиви.

Признаци на придобити заболявания на тялото след появата на заболяване

Преждевременно осечек в леглото не се наблюдава до заболяване. При повторен полов акт, неговата продължителност се увеличава. Има болезнени усещания по време на секс и когато стигнете до финала (или напълно липсват приятни усещания). Продължителност на полов акт се увеличава, когато се използват мъжки противозачатъчни или смазочни материали. Алкохолни напитки не влияят на продължителността на правенето на любов. И като цяло алкохолът не е необходим за лечение на свръхчувствителност главичката на пениса и при появата на симптоми.

method on how to decrease the sensitivity of the head and to minimize its manifestations

Причините за високата чувствителност

Съществуват следните причини за високата чувствителност на приятел:

  • наследствено – подарък при раждането, се появява през целия живот;

Фимоз

  • (болест, къде свършва тялото си твърде силно натянула на препуциума, не е в състояние да отвори, което води до възпаления, инфекции и по-тежки заболявания); в

Простатит

  • което се отразява върху нервните окончания в пениса; баланопостит (възпаление на кожата на мъжкия инструмент); това беше отдавна

Въздържание

  • (това води до увеличаване на чувствителността и бърз финал в леглото поради продължително отсъствие на партньор); психосоматични проблеми (възникват под влиянието на психологическите фактори:

Стрес

  • , фобии, умора);

Хормонални

  • смущения възникват особено в тийнейджърските си години и да доведе до повишаване на сексуалната възбудимост; прехвърля или хронични заболявания на половата система;

Травма

  гръбначния стълб.

1. Минимизируйте връзка на тел.

Че аз не знам мъже

По време на правенето на любов, толкова повече вашите тела се допират помежду си, толкова по-бързо ще достигнат връх и интензивността на усещанията, и толкова по-бързо ще настъпи край.

Това е много полезно съзнание за мъже, често питат за това, как да се намали чувствителността на главичката в домашни условия, за да намали рисковете и да се облекчи осечек в леглото с любимия.

  • Използваме това знание за собствената си полза. Опитайте

Не пипайте

  • гърдите и корема на партньора си. Това е връх, който се докосва до една точка, което е напълно разбираемо. Това е удобно да се направи в положение, когато човек се намира

На гърба

  • . Нека тя да не пада върху теб е цяла, и седи изправено. Вие дори можете да се улесни управлението, например, не е напълно премахване на горната дреха. Или

Носят

  момиче t-риза, минимизиране на този допир и триене. По този начин, вашата любов ще се увеличи значително.

2. Хапчета

Прекомерната чувствителност на мъжественост на приспадане на наркотици, прекратяване на предаване на нервните импулси и подобрява циркулацията на кръвта в организма.

method on how to decrease the sensitivity of the head and to minimize its manifestations

Капсули EroForce

Състав

  • . Eroforce е произведен на базата на естествени компоненти: екстракт от униформи палми, жен-шен, rhodiola rosea, цинк за повишаване на издръжливостта в леглото и да се нормализира функцията на простатата.

Действие

  • . Лекарството се елиминира проблеми, свързани с липсата на желание за секс и тестостерон. Премахва висока чувствителност органи и увеличава продължителността на близост.

Предимства

  : бързо действащ наркотик (действието се случва в продължение на 20 минути), ефективен в 100% от случаите, натурален състав, няма странични ефекти, противопоказания практически няма. За разлика от различни кремове, спрейове и мазила, за да се намали чувствителността на главата на дома, тези капсули засягат най-доброто кръвообращение в организма.

method on how to decrease the sensitivity of the head and to minimize its manifestations

3. Спрейове

Състав

  • . Спрейове, които потискат реакциите на чувство за мъжественост, съдържат

Лидокаин

  • при концентрация около 10%. Това вещество се използва широко в медицината, тъй като той предотвратява нервните импулси и предизвиква местна упойка.

Как работи това

  • спрей в решаването на въпроси на тема, Как да се намали и да се намали чувствителността на главичката на пениса? Не всеки член на семейството е готов да се доверите на този медикамент. Но факт е, че упойка (обезболяващо) действие притъпява възприятието мужиком.

Приложение

  • . Техните спрей за 15 минути до близостта на цялата повърхност на мъжкия член към своята база. Средната доза: 2-3 пръскане. Ефектът трае от 30 минути до един час.

Дебелия

  • за да използвате. Трябва да изчакате, когато упойка (обезболяващо лекарство), ще бъде напълно се абсорбира. Тогава по-добре да отида в банята и да се измие, в противен случай, тъй като само за женски сексапил, лидокаин може да я дискомфорт и болка.

Как да се избегне

  • това? За да се избегнат подобни ситуации, се препоръчва да се съчетаят спрей средство за контрацепция. Може да поставите контрацептив върху вече третираните другар, и го поръсете с анестетиком вътре.

Минуси

  • за контакт с слизестата обвивка на женските полови органи той причинява усещане за парене, предозирането води до пълна загуба на чувствителност. Лидокаин е алерген. Спрей дава временни патерици и не напълно, ще реши проблема.

Примери

  : „Лидокаин спрей“ и много други.

method on how to decrease the sensitivity of the head and to minimize its manifestations

4. Кремове и мазила

Описание

  • . Кремове и мазила подобни спрейове са медикаменти на местното действие на упойка. Съдържа анестетиками в по-ниски концентрации, отколкото спрейове.

Състав

  • кремове и мехлеми се съдържат следните активни съставки: лидокаин, prilocaine, анестезин (ethylaminomethyl).

Приложение

  • . Крем или маз се нанася предварително. Пред неизбежността му трябва да го премахнете, за да се избегне разпространение в други области на другаря, дискомфорт и болка в партньора си. Продължителността варира, в зависимост от лекарства, от 15 минути до един час.

Минуси

  • . Може да предизвика парене, ако попаднат в интимните органи на момичето. Предозиране може да доведе до пълна загуба на чувствителност, може да възникне алергична реакция към обезболяващи средства. Не може да се комбинира с противозачатъчни, ще означава, тъй като съдържащи се в базата на мазнини, унищожава латекс. Симптомите изчезват за известно време, но проблема се върна.

Примери

  : анастасиева мехлем мехлем лидокаин, крем „Эмла“ и други.

Нека да разгледаме други стоки в отговор на вечния мъжки въпрос за това, как да направите на главата по-чувствителна.

5. Специални мъжки контрацептиви

Тези средства не изискват специална подготовка, те могат веднага да се облича преди полов акт.

Презервативи за минимална чувствителност и удължаване на половия акт е изработен от висококачествен латекс. Има два вида подобни изделия.

method on how to decrease the sensitivity of the head and to minimize its manifestations

1. Контрацепция с анестетиком (болкоуспокояващо вещество)

Какви вещества влизат в състава? Латекс продукти се обработват от вътрешната страна на лидокаин или бензокаин, които влияят на мъжкия орган и района около него. Упойка блокира нервните рецептори, потиска конкретност на тялото, и се увеличава продължителността на половия акт и половина пъти. Минуси: за контакт със слизестата обвивка на женските полови органи причинява усещане за парене и изтръпване в присъствието на алергия, може би, умерено парене. След прилагане могат да изчезнат симптомите, но след това проблемът ще се върне. Препоръки: да се избягва контакт с упойка вещества върху външната повърхност на контрацепция, изберете доказани производители.

method on how to decrease the sensitivity of the head and to minimize its manifestations

2. Контрацептиви с висока плътност

Същността. Контрацептиви с повишена плътност са дошли за по-безопасен сексуален акт, тъй като по-малко вероятно, че те ще повърна. Как работят те. Удебелени стени на фаянс предават по-малко чувство, отколкото обикновените презервативи, така че най-високата чувствителност достойнство затупил, което допринася за увеличаване на продължителността на половия акт.

Сега преминаваме към анализ на дюзата на главичката за намаляване на чувствителността. Тези средства, за разлика от мазила и други изследваните лекарства, се отличават със своята фина механика на работа.

method on how to decrease the sensitivity of the head and to minimize its manifestations

6. Специален пръстен, за да спаси бойно състояние

Същността на

  • . Има специален пръстен. Обличам само на оръжията си. Същността им се крие в това, че пускането му на вече повишени достойнство, на ринга не позволява на кръвта да напусне тялото си по време на полов акт. Поради запазване на кръвта и подуване на вените колкото по-дълго продължава битката, като другар.

Материал

  • . Има силикон, гума, латекс, а също и от по-твърди материали. Съчетани с индивидуално по размер. Преди да се облечете, сложете в малко количество лубрикант за да се избегне триене.

Противопоказания

  • . Въпреки това не е твърде се е отнесъл по този начин. След 30 минути на прилагането трябва да се премахне, за възстановяване на нормалното кръвоснабдяване. В противен случай е възможно появата на нови проблеми. Не се препоръчва за тези, които имат проблеми с кръвоносните съдове или сърце. За начинаещи се препоръчва да изтриват периодично на всеки 10 минути. Има много други начини за поддържане на активност, които ние сме обсъждали в други

Статия

  .

7. Други народни средства

method on how to decrease the sensitivity of the head and to minimize its manifestations

Риган и невен. Трева и цветя в съотношение 2 към 1. Поставете една супена лъжица от сместа в 200 мл вряща вода и се оставя за 6 часа. Вземете половин чаша след ядене в продължение на 6 седмици. Ментов сок и има охлаждащ ефект и пролонгированное действие. Така те мажут мъжественост. Сельдерейный сок. Пийте през целия ден. Фъстъци. Има 1000 грама печени ядки за предотвратяване, а също така 12 часа преди полов акт. Тиквени семки и меда. Смила се на 300 грама на семена, залейте с вода до гладка каша, добавят мед (не повече от една супена лъжица). Една се приема през устата сутрин на гладно 1 чаена лъжица. Корените на кубышки и невен. Смесете в съотношение 3 към 2. Една супена лъжица сложете в чаша кипяща вода, варете около половин час на слаб огън, оставя се да изстине и се прецежда. Пийте по половин чаша на закуска, обяд и вечеря. Невен, шипка, гледайте и дяволска. Смесете в равни пропорции счукани компоненти. Място 2 супени лъжици семена на билки в 1000 мл вода, ври 10 минути и се оставя за една нощ. Се приема през устата, ¼ чаша на закуска, обяд и вечеря в продължение на 3-4 месеца. Мента, риган, дяволска и бял равнец. Нарежете съставките се смесват в равни части, залейте 2 супени лъжици. лъжица смес от тези билки с вода 1000 мл, се вари 10 минути и се оставя за 12 часа. Да се пие по 50 грама 3 пъти на ден в продължение на 3-4 месеца. Шипка, дягиль, Любка и кресон. Смесете в равни пропорции счукани компоненти. Място 2 супени лъжици семена на билки в 1000 мл вода, ври 10 минути и се оставя за една нощ. Се приема през устата, ¼ чаша на закуска, обяд и вечеря в продължение на 3-4 месеца.

Също така в диетата, ще бъде от полза за добавяне на протеинови храни и да избягват мазни и пържени храни. Има много различни хранителни продукти за потентност, за който писахме тук.

За лечение на висока чувствителност на главичката и силно влошаване тръпката на това място ще бъде полезно да се прилагат следните доказани техники.

8. Прилага техниката при натискане на определена точка на тялото

method on how to decrease the sensitivity of the head and to minimize its manifestations

Къде е тази точка? Тази точка е на линия от мъниста по-близо до задния дупката. Има вдлъбнатината, ямочка. Натиснете върху нея, когато вълната се издига (2-3 пръста). Колко трудно е това? Продължавайте със сила малко над средния, без да спира (моя заповед не пущать точки в рамките на 1 минута), докато вълната утихна и усещане, че не си отиде. Тънкости. В крайна сметка, по-добре да има предварително, за да започне да оказва натиск върху него и задръжте, а след това да е станало твърде късно. Това налягане се оттегли възбуда и успокои страстите. За подобни методи сме описали в друго ръководство.

Популярни грешки при изпълнение на

Ако все пак паля възникна, означава:

  вие се изкачвате на грешното място; или късно опомнились; или недостатъчна здравина.

method on how to decrease the sensitivity of the head and to minimize its manifestations
Аз съм любов.