увеличаване на размера

съвети за това как да удължи сексуалния акт при мъжете дома

ноември 1, 2019

Преди да се пристъпи към отговорите на въпроси на тема Как да се удължи полов акт при мъжете, у дома, нека да разгледаме причините за проблема.

Защо това се случва

  честата консумация на алкохол, бира; малък опит с жените в леглото си, момиче е абсолютно непозната на тебе и ти на него доверие няма; вредни навици за пушене; стрес; прекалена чувствителност; някои инфекциозни заболявания; липсата на сън; потискане на своята мъжка привлекателност; продължително въздържание; хормонални смущения; къса пътеки; неправилно игра с мен един по един с постоянна загуба на сперматозоиди; заседнал начин на живот; болки в кръста, херния; страх от това, че жената е бременна.

Отидете на 20 тайни, разказват подробности за това какво да се направи, за да се удължи полов акт мъжката част от населението.

20 тайни

tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home

1. Традиционни методи

  чай с мента; настойка от жен-шен, листа от малина подправка; настойка от пресни Васильков син; сурови тиквени семки; флакон от вдишването на масло от пшеница.

На горния инструмент за длинней достигаемости

2. Никога не задържайте дъха си

Да знае, как да се удължи полов акт мъжете народни средства за защита, все пак не трябва да забравяме за основните принципи на правилното дишане.

  В рамките на следващата никога не задържайте дъха си, винаги диша дълбоко и с ритъма. Грешка на начинаещия е, че той задържа въздуха, когато той започва да се спуска, с надеждата, че той ще спаси. Всъщност, това е само ефект.

3. Изпълняват упражнения на Кегел

Кой метод

Същността на упражнения, които можете да компресирате вашите срамната-копчиковой мускули и отново се отпуснете.

Преса, навсякъде и транспорта, все още никой не ще види. Особено популярни за мъже обучение тоалетна за малки при застой на течности и струя да отида.

tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home

Как да намеря тази потаенную мускулите

Когато вашият приятел е готов за битка, се опитват да го накара да скочи. Същата мускул, напрежение, че си скокове достойнство, и е лобковый-копчиковый. Друг начин е спирка струя течност в тоалетната. Когато правите нещо, което напряг мускулите. Трябва да се отпуснете мускулите потока на течността се възобновява.

Тренировка срамната-копчиковой на мускулите е един от най-важните съвети за това, как да се удължи полов акт човек без никакви добавки.
tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home

Колко време е необходимо да се напряга

Когато компресирате мускули:

  или на кратко 4-5 секунди, 5 секунди, отпуснете се и отново повторете компресия; или на дълга 15-20 секунди, 15 секунди, отпуснете се и отново се повтаря свиване на мускулите. понякога можете да направите повтарящи се кратки контракции в рамките на 1-2 секунди, а след толкова дълго притискане в продължение на 20 секунди.

Предимства на тренировка:

увеличава притока на кръв в малкия таз и тонуса на тазовата област; предпазва от простатит; компресиране на повечето лобке-копчиковых на мускулите да се разтягат правят любов в продължение на дълъг период; отстранени проблеми с незадържане на урината.

4. Съсредоточете се върху дълбоко и бавно дишане, внимавайте за всяко вдишване и издишване

Много мъже се притеснявате по темата за това, как да увеличите време на полов акт мъжете, свързани с недостиг на неправилното дишане.

tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home

Тънкостите на правилното дишане

  • Важно е да се диша правилно по време на полов акт. Твърде честото и интензивно дишане не е подходящ! Това ще фатально

Грешка

  • . Трябва да бъде на правилното и съзнателно дишане-това е дълбоко дъх малък

Пауза

  и дълбоко дъх. Всичко работи без усилие, за да запазят хармонията. Номерът е в това, да държи на дишането, тъй като сте в медитация.

От изправен пред твърде бързото дишане

Когато човек диша твърде често, за тялото е като сигнал за тревога и опасност. Учащается сърцебиене, и инстинктивно тялото хвърля семе. Това е като в древни времена, когато първобитният човек е застрашени от опасността да бъдат изядени хищник, и той трябваше много бързо да оплоди женската.

5. Не zasmatrivatsya формата на партньора си в леглото

tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home
Още осъзнаването, че отговорът на въпрос за това как да удължи сексуалния акт, струва си да спре, да се възхищаваме на фигура партнерши по време на полов акт.

  • Това се случва, че вашата партньорка е с много стръмни фигура.

Мъжете за грешка

  • в леглото с тези момичета е, че те започват да се възхищаваме, засматриваться по време на интимна близост. И тук изведнъж се появява досрочную промяна. Хората обманываются мислят, че тя е толкова прекрасна богиня или ангел.

Достатъчно

  • да живеят с илюзии. Това е нормално. Вие по-добре си задайте въпроса: „защо да не позволи на себе си често, преди да прекара една вечер с шик момиче?“.

С практиката

  идва пълното осъзнаване на това, че не е нищо особено, и това много ми харесва.

tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home

6. Право потупване

Друг начин да се удължи полов акт без хапчета ще изисква много търпение.

  • Много хора обичат да се поглезите сами, да се погрижат за себе си, без момичета. Да, в това видео няма нищо над престъпността. Но, не пропускайте едно основно правило! Ако ти си ласкаешь себе си едно

никога не губете семена първите 15 минути

  ! Но трябва в крайна сметка да се постигне течни изригване. Всеки ден трябва да Се отдаде на тази практика. В противен случай ще загубите много енергия, да се чувстват и мъжката сила!

Какво трябва да знаете

Колко пъти човек може да загуби семена, в зависимост от възрастта на даоистки учения:

  20 години – 1 път на 4 дни; 30 години – 1 път на 8 дни; 40 години – 1 път на 10 дни; 50 години – 1 на 20 дни; за 60 години – не съжалявам.

Това учение не е подходящ за всички. Най-важното-да слушаш тялото си.

Ако наистина искате да изпуска пара и твоето семе отдавна помпи и пита навън, не трябва да измъчва себе си и своята психика. Уролози срещу тези проблеми с дълга негодувание.

7. Избирайте пози, където мускулите на таза да не изпитват стрес

tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home
Общата грижа за това, как да се удължи полов акт с жена си, също се дължи на неправилно положение на съпрузите.

Популярни филми от позата, в която мъжът е отгоре, а жената отдолу нагоре, лежи на гърба си – най – рискован за бърза капитулация.

Не да бъде воден от впечатленията си от филми за възрастни. В тази позиция, натиснете с цялата си сила върху педала на газта.

Какви пози да използват по-добре

Догги-style (поза, когато жената стои на колене, мъжът отзад); лъжичка (когато едно момиче и един мъж лежеше настрани, и той за нея); конник (момиче на горния етаж, и ти лежиш на гърба си).

8. Започнете да се консумират следните храни

tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home

Това ще бъде полезно:

  овесени ядки; мед; зеле; цитрусови плодове; моркови; морски дарове; ядки; магданоз; гъби; броколи; картофи; банани; чесън; пъдпъдъчи яйца.

Може да се каже, че употребата на тези продукти, като някакво народно средство за удължаване на полов акт мъжете.

Изцяло натурален и много вкусен. Това е толкова удобен начин за профилактика и лечение на преждевременна еякулация в дома, както и причините за това заболяване.

9. Разсеяни от мисли за неприятни неща

tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home

Това е стар изпитан начин да се мисли за неуместно или неприятни снимки.

Например:

  дебела и стара баба Помаха отиде в тоалетната, изчисляване на логаритми или сложни математически уравнения в главата.

10. Не забравяйте, където и да се намирате във фазата на привличането от 1 до 5

Създайте мислено си вълнение фаза от 1 до 5:

Фаза 1: не и мисълта за близост с момиче, нормално. Етап 2: тялото ви започва да отекать. Етап 3: има тугрики в дъното на всичко са готови да се бият, но вие сте все още в състояние да контролира себе си. Етап 4: смятате, че започва, ако вече започвам да натиснете педала на газта, и да се увеличи ритъма. Фаза 5: работещи разрези в основата на мъжкото достойнство, край.

Винаги имайте в предвид, във фазата на привличането от първите секунди на правенето на любов, защото това удължава полов акт по няколко пъти. По този начин ние също казва в друга статия.

Как да използвате фаза на практика

  Винаги да знаете къде се намирате в момента от 1 до 5. Колко време остава до постигането на 4-те фази? Ако за две минути до 3 фаза. Когато става дума за 4, че трябва да направи нещо, за да се намали степента на желание (смяна на пози, дишане, пауза). Въпросът е, че трябва да се запази фази 4 и 5, докато те съзнателно да решат, че е време“.

Така че, да се научат да разбират по-добре своето тяло и да контролират ситуацията.

tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home

11. От самото начало е бил влачен и изчакайте, докато вълна схлынет, не правят никакви движения

  • Когато започна да прави любов с нея и само се готвеха за бой, да не правят абсолютно никакви търкания и първоначалните движения, а просто

Очакваме

  • докато първата вълна схлынет. След като първата вълна си отиде, започваш да направи първата стъпка и да попитам

Ритъм

  • . След като сте наясно, че нова вълна отново палта тялото ви, можете отново да спрат движението и да чакат. Налице е необходимост и за двамата партньори

Търпение

  • способността да се изчака и да не форсира събитията. Липсата на възможности за да забави това е отговорът на популярен въпрос,

Защо човек завършва бързо

  общуването с любимия.

12. Комуникация – злато, се договорихме с него за незабавно изпълнение на команди

Грешка

  • Предишен абзац на тема Как да се удължи полов акт дом не ще помогне, освен ако не кажете ми едно момиче директно, че тя е в момент на нападение той не шелохнулся. В леглото с момиче

Мълчанието не е злато

  ! Понякога човек се забави и спря, но той мълчеше, и на момичето не разбира, каква е причината за пропастта и продължава да се правят фрикции, водещи до незабавна капитулация на човека.

tips on how to properly prolong sexual intercourse men at home

Какви команди трябва да се споразумеят с жена

Спирка; Старт; Бавен; По-Бързо.

Може да излезе с други отбори.

Най-важното за жените, незабавно да ги изпълнявате. Да общуват възможно и необходимо, това, което говорихме тук.

13. Лекарства

Така че, ето един малък списък в допълнение към темата за това, как да се удължи полов акт лекарства за мъже.

  Kapikachhu; сайт speman; „Виагра“; продукти от нашия сайт.

14. Използване на „метода на обратното за око“

Очите обикновено са за това за да хвърли нагоре и затварят, когато сте много близо до финалната фаза 5. Ако очите ще започнат да се срине, тогава вие ще влезете в эйфорическом състояние. Факте, че когато това се случва с очите си, трябва да направите точно обратното – да ги отворите пошире и да диша дълбоко. Съзнателно да гледате директно с широко отворени очи. Това ще бъде за вас като има специални упражнения, за да се дълго, за да завърши като на момчето, така и на възрастен човек.

15. Да Не правим от това трагедия и добавяне на здрава част за хумор

След гледане на видео, как да се удължи полов акт мъжете в домашни условия, трябва да се промени възприятието на вашия проблем.

Престанете да се разглежда всичко това като на проблем и да даде значението.

Правилното възприемане

Да Не правим от това трагедия. Ако не правим от това трагедия, и тя ще вземе проблема лесно. Включете чувството си за хумор и да се научат да се смеят над себе си. Ако трябва да говоря за това с нея преди време – просто кажете, честно, без страх и без срам. Една от най-честите причини за бързото приключване на въпрос – това вълнение, безпокойство и страх. Довършителни здравословна доза хумор. Ако не сте достатъчно дълго време за първи път, дайте си малко време, за да се възстанови и се опитайте малко по-късно още веднъж. Не трябва да се обличаш и да разпръсне. Освен това, можете да дадете за нея е голямо удоволствие целувки и в продължение на любовната игра В началото. Дайте му време. Вие също можете да се отворите към нея се разказва за това, какви медикаменти за удължаване на половия акт за мъже, които сте използвали и преди. Няма нищо лошо в това.