увеличаване на размера

Топ 28 причина за бързото „себеоткриването“ у мъжете и начини за предотвратяване на проблеми

октомври 29, 2019

Всички причини

Нека разгледаме по 28 причина за бързото „себепознание“ мъже:

развит рефлекс дръпна бързо след спешного младежта-удовлетворение; синдром на принудителната очакванията недоглеждане от себе си; провал в миналото , за да създаде недоверие, несигурност и провал в настоящето; само първите начало на полов акт (младежи); инфекциозни заболявания на организма; нарушения и недостатъци на малкия таз (херния на гръбначния стълб, долната част на гърба или травма); свръхчувствителност; нервни разстройства и стресови ситуации в ежедневния живот, хормонални нарушения, липса на тестостерон; отравяне с токсини, антидепресанти, защото употребата на големи количества алкохол; честата липса на партньор и нестабилност на сексуалните отношения; на проблеми с това „лошо„, предизвика рефлекс да стреля бързо, когато устройството е в готовност; избор не е най-доброто място , това е също една от причините, поради които мъжете бързо „себепознание“; малко време за нея или трябва да бързаме за някъде бързам; страх от гибел, когато пред теб се смеят; в рамките на следващото момиче много викове и звуци, и мъжете са много податливи на стоновете на вашия партньор; твърде къса пътеки в тялото; студенина на жените, напрежение, психически вярвания за близост видове неморално и мръсни; страх подхванат нещо сериозно от полово предавани и момичета; страх да се провали твърде бързо (колкото повече се страхувате, най-вероятно така и ще бъде); страх , че момичето изведнъж се „лети“ от вас, слабост на мускулите на бедрата и таза; невъзможност да се забави и направи пауза, когато скоростта е твърде силен; липсата на разбиране на тънкостите на различни пози; липса на въздуха и по-голяма интензивност и честота вдишвания в непосредствена близост; вашето внимание и се концентрира върху мъжки на тялото и там се натрупва енергия.

Както се оказа, голямата част от причините се делят на 2 вида:

  нарушаване на физиологията на организма; психологически проблеми.

Много от тях не знаят към кой лекар да се обърнат с бързото „себепознание“.

Тези въпроси трябва да бъдат грамотни уролог или секс терапевт.

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems

18 начини за решаване на проблема

1. Изберете пасивна позиция

Тук говорим за позицията, когато вие сте под него и е да легнете на гърба си. За да го използвате, той е един от най-сигурните.

Сега, вашите органи на таза и натиснете не е под стрес, тялото е по-спокоен и има по-голяма опасност, за да се пресече критичен праг.

На горния инструмент за длинней достигаемости

2. Правя едно упражнение в тоалетната

Разберете, влизайки в тоалетната пее, да спре и отново да възобнови притока на струята. Правете това упражнение 2 пъти на ден в тоалетната.

В леглото с любимата, когато тялото се приближава към финала като комин, трябва да компресирате и да се напряга същите мускули, че компресирал в тоалетната.

3. Отпуснете тялото си и опасна мускулна група

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems

Отпуснато тяло – това е важно за по-дълъг уединение. Колкото по-дълго тялото расслаблено, толкова по-дълго тя ще продължи. По този начин, вие ще знаете всичко за това, как да се управлява „себепознание“.

Кои части на тялото не може да упражнява:

  прес; бедрата, а ръцете и раменете.

Следват липсата на напрежение в тези части на тялото по време на интимна близост с момиче.

4. Изпълнява упражнения – „Лодка“

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems

Мускулести и силни мускули на таза и бедрата тайната на издръжливостта и ключът към успеха. Да ги обучават.

Полезно изпълнява следните упражнения:

Легнете на корема, ръцете напред. Започват да дръпнете и да се повдигне ръка напред, а краката назад. Задръжте тялото си в тази позиция прогнувшись (ръце се простират напред и повдигната, а краката и гърба) за около 3-4 секунди и след това падат. Повторете упражнението в продължение на повече от 4 минути. За начало може да се ограничи до 4 минути, а след това всеки ден се добавят време.

Значението на физическата активност за таза ние описах в началото е написано ръководство.

Това е един вид лечение за бързо „себепознание“ народни средства за защита, в които цената на вашите усилия и търпение, можете да постигнете добри резултати в леглото.

Визуалните упражнения, вижте в това видео.

5. Да се съсредоточи върху дишането си и да го направим правилно

Типични грешки и пасажи листовки:

  диша твърде силен; дишане горната част на белите дробове.

Често повърхностно дишане → сигнал на организма не достига кислород → аларма → активиране на симпатиковата нервна система → изстрел и само за вас да се успокоят и да се изнервят.

Как

Вдишайте и издишайте се извършва в 2 пъти по-дълбоко от обикновено и да не бързаме. Диша корем. За правилното дишане ние също сме писали по-рано в друга статия.

Да бъде в крак с тези нюанси, и знаят всичко за това, как да се удължи „себепознание“ и да се бавя с това, мъртво.

6. Направете правилния Соло сесия

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems

Тези момчета, които нямат приятелка, което трябва да знаете за правилното разбиране на себе си.

В какво е същността на единен Соло сесия:

  • Това е невъзможно да се упражни натиск върху педала на газта и да се стигне до финала в първата минута; научете се да правите

Пауза

  • и спира, когато се приближи до точка от която няма връщане назад, да чака и да търпи; по този начин, няма да загубите много

Енергия

  • защото са запазили семе, поне в първите 20 минути и след 20-освобождаване от отговорност трябва да бъде; препрограмиране на тялото, рефлекси, издръжливост. За този метод ние също споменахме в предишната

Публикуване

  сайта.

7. Направете следното упражнение за бедрата

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems

Тъй като слабите мускули на бедрата-една от най-честите причини за ранно „себепознание“, е важно да прави различни упражнения за укрепване.

По същество:

Може да е или лъжа, или да се опре на ръба на дивана с лактите, а краката да се постави на пода. В първия случай ще бъде малко по-трудно, но това не означава, че е неефективно. Сега можете да започнете да имитират поступательные движение на таза, подобно на фрикции по време на интимна близост. Ако правите това лежи на дивана, се опита да спре , повдигнете таза нагоре и се съсредоточи върху него. След това отново се спуснете таза и повторете движението. Ако правите това, облегнат с лакти на ръба на дивана, а след това по-лесно и ще можете да увеличите скоростта и честотата. Ще усетите леко напрежение в мускулите на слабините и това е нормално. Това е нормално, ако искате да се смеят по време на тренировки. Някой да види, лека неловкост. Продължи движението, въпреки чувствата. Тази практика ще бъде полезна за тези, които се нуждаят от упражнения за подобряване на потентността. Някои съветват да изпълнява това упражнение с отворена уста, както е показано във видеото.

Нагледни видео

Така че, тренирайте мускулите на бедрата, партньорът ви ще бъде по-малко вероятно да се задават въпроси по темата за това, защо един човек бързо произвежда семе по време на полов акт.

8. Традиционни методи

Ето няколко стари методи на тема Как да се отървете от бърза „себепознание“ народни средства.

  • Сок от корен

Целина

  • . Изцедете сок от него и се пие по 1 супена лъжица три пъти на ден.

Тиква

  • семената. Полезни за мъжката сила и са богати на цинк. Всеки ден яжте тиквени семки по 25. Вземете пресни

Тученица

  • около 2 щепоток и термос с 250 мл вода. преди хранене се пие по 1 глътка. Също така се вземат семена

Кориандър

  в съотношение с вода 1 супена лъжица на 1 чаша, и се вари около 5 минути. Отвара да се пие в продължение на 3 дни.

9. Медицински метод

  Лекарства нашия сайт. Kapikachhu. Dapoxetine.

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems

10. Следва да се спазва принципът „не мария“

Освен хапчета бързо „себепознание“ и лекарства, вие трябва също така предварително да въведе ред в главата с правилното отношение.

Спазвайки този принцип, вие ще знаете всичко за това, как да се лекува бързо еякулация.

Същността на

  • този принцип, че вашата дама трябва да дойде до финалната линия първи. Никога не позволяват на себе си пълна акт, а приятелката ти ще изпитате голямо удоволствие, и тя не ще дойде до края на първата. Мелодия на психически. Това обикновено отнема около

20 минути

  • . Ако можете да преживеете тези първи двадесет минути, тогава не трябва да се ограничават и

Твърд

  • ще направим

за да стигнем до финала

  ! Запомнете това лице е във времето.

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems

11. Следвайте правилото „е спрял и чакаше“

Преминете към 11 съвети за това, как да се удължи полов акт мъжете в леглото с любимия.

Същността на метода се състои в това, че след първата фрикции спрете и просто да се изчака, като гледам в твоите чувства. Ако смятате, че точката на финала започва бързо да се доближи, дори и в този случай, след това извадете тялото си и да чакат отново. Да се пусне, за да можеш да правят любов, но все пак се придържаме към правилата на пауза и се повтаря ако е необходимо. Това е нещо като народно средство за бързо „себепознание“ съвети за гръмна младеж.

12. Ползват техника за отвличане на вниманието

Метод на отвличане на вниманието на различни мисли, които нямат отношение към леглото.

Например, това може да се мисли за финансовата си ситуация, или живота като цяло. Важното е да не се прекалява и не удари желание. За този метод също така сме разказвали тук.

13. Не гледайте на тялото си

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems

Чувствителен и деликатен натурам не си струва да се възхищаваме на красивата форма партнерши по време на интимна близост.

Тя повишава интензивността.

По-добре да вземе да се гледа напред, затвори очите си или да е в центъра на внимание на дишането си, или да използвате друга техника, но не и да се съсредоточи върху красивите си извивки.

14. Трябва повече активност в малкия таз

Особено тези, които прекарват много време пред компютъра, трябва да се правят упражнения за тонус на мускулите на тазовото дъно. Точно!

Много хора се чудят за това как забавяне „себепознание“ и какви лекарства ще помогнат в това. Когато всъщност трябва да се обърне внимание на физическите упражнения и спорт.

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems

Което е полезно:

  Бягане; упражнения; гимнастика; крос-фит упражнения.

15. Сподели я с деликатен проблем, премахване на излишни напрежение

След като аз споделих този проблем с новото момиче преди първа интимност. И вместо да гнобить или лоша реакция, чух съвсем нормално, и цялата умора се отговори: „няма проблем, аз също дълги обичам.“

Този отговор тя е отстранил всичко ненужно налягане и стреса от раменете ми, аз се почувствах облекчение и нашата нощ беше дълга и просперираща.

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems

16. Да я научи да следват вашите запитвания на

  • Следващото правило в темата за това, как да се лекува преждевременна „себеоткриването“ у дома-това е възможност се отвори пред приятелката си и за определяне на място за

Пауза

  • . Не е необходимо да поддържате в себе си и да се измъкне. Правилният ход ще се уточни

Предварително

  • моменти, когато трябва да спрат да се движат. Така че, това е нормално в рамките на следващата

Да се каже

  • тя: „Чакай, не мърдай.“ И Вие, които ви очакват на двата. Понякога наистина трябва да спре и да чака.

Пречи само на теб едно нещо – няма да помогне

  . Понякога и най-малкото движение от нейна страна може да прекрати цялата сесия.

17. Не забравяйте за втория опит, защото това ще бъде много по-дълго

Top 28 reasons for the rapid samopoznanie in men and ways to prevent problems
Да, случва се така, че съпругът в кръстовището и на полов акт не може да бъде стабилна. И вие нищо не можете да направите, че след въздържание по време на полов акт вие сте дошли много рано и неочаквано.

Сега ти си объркан и си мислех за това, какво да правя, ако препарати от бързо „самопознанието“, в по-големи дози, без забавяне на първия изстрел. Просто знам, че много дълго въздържание-това е добре.

Сега, ако това се случи, в никакъв случай не се носят, а просто очакваме малко време, докато лежеше в леглото. Някой и 5 минути, някой малко по-дълго.

Факт е, че след този втори изстрел ще бъде доста дълго време, и нищо няма да се люлее.