увеличаване на размера

Топ голям упражнения за подобряване на потентността при мъжете и на практика у дома

ноември 1, 2019

В тази статия съдържа по 20 физически упражнения за подобряване на потентността при мъжете в домашни условия. Те са уникални в това, че, ако искате, е възможно, тъй като индивидуално у дома, така и на открито.

Симптомите, които се изтриват, ако дневен влак

Всички тези неприятни симптоми могат да бъдат отстранени, ако вие следвате съветите ни, за да изпълним нашите задачи и постепенно увеличавайте натоварването всеки ден.

С какво се сблъскваме:

    летаргия оръжие дори и по време на процеса на коитус, на сутринта не се наблюдава повишен статут на каубой (за сериозни проблеми); ниско ниво на тестостерон, спря привличане на противоположния пол; съпругата е нещастна; намаляване на продължителността на коловоз, трябва много време, за да се постигне твърдост.

20 методи на обучение

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

1. Като към рок-приятелят ти сутрин

Сутрин, суинг си гадже. Когато ти си само събуден, той обикновено е в добро състояние. И вие започнете своя ден с това, което прави тялото ти подскакивает. Плавно всеки ден трябва да се увеличи количеството заредено. Не е нужно да правиш супер-спринта. Направи 15% повече , за да започне в сравнение с предишните дни. По този начин, ние правим изкачва всяка сутрин. Воденето на дневник и проследяване на височина, напишете броя на контракции всеки ден, да се грижи за своето растеж. Не принуждават себе си, както и че може да навреди. Слушайте тялото си. Ако изпитвате дискомфорт, намаляване на броя дръжки. В противен случай упражнения за потентността на мъжете в къщата ще бъде в ущърб на вас, а не в полза. Знаете мярката.

Ако си каубой не си струва всяка сутрин, вие ще трябва да вземете за себе си.

Ако сутрин лъжеш, това говори за сериозни злоупотреби. Това е като, ако една жена загуби своята период.

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

След седмица на практика

За тези, които спокойно са се научили да правят повече от 30 пъти.

Сега вдигнете каубой, я задръжте в продължение на 2-3 секунди, и по-малко.

Тези, които печелят по-малко от 30, не се отдават.

За напреднали и опит

Сега, за тези, които са едновременно лесно е люлка на 40-50 пъти, започва да се поставя в пистолета-Това е нещо светло (като гащи) и продължава да се люлее. Всичко е същото, но с по-леко натоварване. Кой е лесно да гащи, слага малка кърпа. За тези, които не шейкове 40 повторения, все още без натоварване. Не е необходимо да фанатизъм.

Предимствата на този вид практика, че тялото ви ще се появи много ци енергия за целия ден, ще помогне за подобряване на притока на кръв, повишаване на тестостерона, които в комбинация ще даде възможност на няколко пъти, за да запази работното състояние на организма.

2. Обзавеждане за мускулна тренировка на любовта и на простатата

Помислете за следните физически упражнения за подобряване на потентност у дома за мъже.

Това е основната точка: поставете пръстите на област между задната дупка и началото на растежа на топки и се напряга тази област. Първо, пръстите поставени там просто, за да почувствате мускулите си.

Мускулите, които договорно се нарича „мускул на любовта“ или PC мускул. Друго име – мускулом на Кегел в чест на лекар.

Тези 10 подходи:

Прецежда се. Задръжте в продължение на 3 секунди, също не намалява загубата на мощност. За отдих и така 10 пъти

Най-важното-запазване на силата на напрежение, а не просто напрежение и всички.

За напреднали хора с опит

Постепенно привеждане на продължителността на задържане на напрежение до 10 секунди (без фанатизъм). Тези 10 подходи, където сжимаемого тази област и задръжте за 10 секунди и след това отпуснете. Най-ефективни, за да го поддържа така, че всичко останало, тялото е расслаблено. Тук

3. Завъртане на бедрата си и да се обърне на „осемте“ в различни равнини

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

    • Сверхсильных и техника супералгебры е кръгово движение на таза! Ако ти си джедай-йога, ние наричаме тази практика „танц на победата“. Завъртете таза в различни

самолети

    • . Защо? Това, че ще бъде по-добре притока на кръв в слабините. И ако все още не знаете, че соитие трябва да се извършват различни движения. И така е страхотно да бъде в състояние да направи това, трябва първо да включите

Осем

    • на басейна. Обрат осем, за да разпръсне

Застой на кръвта

    и да бъде красива с любимия си в леглото.

Тук можете да видите изпълнението на всички тези упражнения за простатата и ефикасност в снимки и видео. Нашите препоръки са в видео и на съветите от тази статия, трябва да се прилагат на практика.

4. Ходене на задните части

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

Има много добър начин за обучение на джедаите йога отново, че е изключително препоръчват уролози. Има на задната точка, ме е извади напред крака. Ръцете може да се извади или свивате в лактите, като нищо. В това положение, опитайте се да мине по задните си части не по-малко от 2 метра напред и толкова назад. Последователно подреждане на задните части, напред , напред и назад. При всяко движение на хълбоците, се опитва да излезе колкото се може по-далеч. Първо, че това изглежда невъзможно, обаче, е много готино, помпи за мъжкото здраве. Това е толкова стар изпитан метод. Други подобни начини хората, за които говорихме в друга статия.

5. Повдига крак, за себе си да лежи на гърба

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

Легнете по гръб на леглото, главата в полуметре от стената. Вдигнете краката си нагоре и постепенно започват да се спусне главата си, сякаш опитвайки се да се сдобият с чорапи от стената. Ръцете могат да се съхраняват на талията. Това е малко като „березку“, но разликата се състои в това, че краката му се огъват на главата си в стената. За да запазите такива наклонено положение от 13 секунди. Ако има болка ще се върне към първоначалната си позиция. Да си поемете дъх, се отпуснете и след това да възобнови процедурата се повтаря за около 6 пъти. Ето и упражнения за увеличаване на потентността дома направя.

6. Лодка

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

Изходно положение: да лежи по корем, на отдих. Сега започвайте едновременно повдигнете краката и ръцете, да ги дърпа нагоре, но в противоположни посоки. Ще стигнат ръцете напред и ритна назад с максимално разтягане. Напрягане при това задните части. Стойте така за около 4-5 секунди и се върнете в изходна позиция. Тази поза прилича на лодка, качающуюся на вълните. На ръце не е задължително да се затвори, важното е да се извади ги напред и нагоре. Специална натоварване отива в задните части (ги тонус, подобрява уменията си в леглото) и на кръста. За тези, които питах за това, какво да правя, за да удължи сексуалния акт, може да вземе на въоръжение „малка лодка“.

7. Повдигане и понижаване на таза в легнало положение

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

Лъжа е, например, расстелив подложка на гърба си. Ръце по протежение на тялото, като се позовава на пода и обопрись ступнями на пода. Коленете са сгънати. Внимателно и бавно вдигнете таза колкото е възможно по-горе, и да го върне в първоначалното положение. Повтаря 6-7 пъти.

8. Методика за концентриране

Седя гол, но по-добре голи.

В това упражнение за подобряване на потентността при мъжете, развива концентрацията и способността да насочват енергията. Общо има 5 нива.

Всички 5 нива на изпълнение на тестовете, за да предизвика ерекция.

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

Кои са 5 нива на ефективността на метода отделят

Идея в главата си интимни снимки и паралелно меки гали себе си в слабините. Сега с празна глава, съсредоточавайки се върху неговите чувства, да направят същото. С празна глава, съсредоточавайки се върху сензация, помилване на каубой, но само опакото на ръката си. На това ниво, гали себе си и изпратил в кръвта от коляното до слабините, гърдите си до слабините, без да докосва половите органи, но с акцент върху тях. Седнете, да не пипай себе си, за превод на човек в повишени трудно, тъй като с помощта на енергия внимание.

Опитайте се да започнете с 3-4 нива.

Бавно, постепенно, преминаването от едно ниво на по-високо ниво, но помнете, че прехода от 4 към 5, може да отнеме не по-малко от шест месеца.

9. Повдигане на коленете си до нивото на раменете, стои

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

Същността е в това, че ние вдигаме коленете си до нивото на раменете , последователно, в различни крака. Дясното коляно към дясното рамо, ляво коляно, на лявото рамо. Някой удобно всичко това да направи подскок, да се движат малко напред, а някой удобно да стоят на място и да скочи. Дръжте гърба изправен. Най-важното е да повдигне коляно колкото е възможно по-горе. Може да се правят периодично, 3-4 подхода по 10 зареждане на двата крака на опашката.

Нека се следните упражнения за увеличаване на потентността при мъжете и да ги възстанови на либидото.

10. Мотор лежи на гърба

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

В легнало положение по гръб, леко свийте краката в коленете и започнете да симулира въртенето на педалите на велосипеда. Ръцете могат да бъдат пуснати покрай тялото. Изберете удобен за себе си ритъм.

11. Скачане на крос-фит

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

Първоначално в изправено положение, краката на ширината на раменете. Треперя така, че коляното да докосне гърдите, ръцете, ръцете се опират на пода. Сега вземи си крак назад, като заемат позиция лицеви опори, но не лицеви опори. Върни се в предишното положение, ги затвори обратно коляно към гърдите. Сега от това положение скочи нагоре колкото се може по-високо. Повторете десет пъти, като направите 3 такива подход прекъсвания. За подобни методи ние също пише тук.

12. Бреза

Top great exercises to increase potency in men and practice at home
Същността на брезите, че:

Легнете по гръб и повдигнете краката нагоре, поддържа кръста си с ръце, като подкрепата в лактите и раменете. Дръжте краката си прав 15-20 секунди и ги поставете обратно. Повторете процедурата в рамките на 3 минути. Шията трябва да бъдат спокойни. За напредналите може да се усложни задачата, с приемането на желаната позиция, и започва да се разпространява краката си в ръка, да ги сменят.

13. Отделяне на петата от мястото, симулация работи

Помислете още едно добро упражнение за укрепване на мъжката потентност, което може да изпълнявате като подгряване на мускулите.

Стойка. Ръцете могат да се отпуснат на стената. Расслабляйте задните части. Чорапи не може да се откъсне от пода. Алтернативно отрываем само петата от повърхността един след друг. Тук повече се движите коленете и петите. Бедрата и задните части, спокойни и виси на движение по инерция. Скоростта постепенно се увеличава. Ето имитация на бягане на място. Направете два подхода в този момент.

Подобни методи на обучение, ние вече сме описали в друго ръководство.

14. Затворено пръстен

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

Легнете на корема. Свийте коленете си и да достигнат до глезените си с ръце. Задръжте на глезените, по-дълги отзад и се огъват тялото назад с максимална сила. Трябва да се мотае в тази позиция, в която ти си напълно набъбнали назад, около 30 секунди. Отпуснете се и повторете всичко отначало.

15. Жаба

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

Да приеме позицията на лицеви опори – акцент в легнало положение на ръцете. Вашите ръце трябва да бъдат прави или леко свити в лактите, обопритесь на пода ръце. Краката са изпънати назад. Сега ние сме на опашката, за да стегнете корема , коляното на единия крак, го върна, а после коляното на другия крак. Направи 3 такива подход прекъсвания 10 пъти. По едно време се смята за 2 стягане на коляното на всеки крак. Вие може постепенно да се увеличи ритъма. Добра практика е, за да разпръсне кръв в слабините на мускулите в областта на таза. Това дърпа краката и коленете си вземат не само от комплекс от физически упражнения за потентността и ерекцията. Все още го правиш на крос-фит и физическа подготовка за бойни изкуства.

16. Ножица

Top great exercises to increase potency in men and practice at home

Легнете по гръб. Ръце, можете да сложите по протежение на торса или вземете в замъка зад главата си. Крака, повдигнати и изпънати напред, краката също напред. Коленете не се извиват, краката са прави. Започнете с максимална амплитуда, за да се пресече правата крак във въздуха. Оттук и името на ножици. Направете тези 3-4 подход с прекъсвания до 21 повтаря.