увеличаване на размера

Топ тайни на тема Как правилно да изпълнява упражнение Кегел за мъже

октомври 29, 2019

Нека да разгледаме подробно темата за това как да изпълняват упражненията на Кегел за мъже.

Как и кой е измислил, малко история

Тази система тренировки е бил замислен от американския лекар Арнолд Кегелем. Първоначално целта е била за тонизиране на мускулите на таза и интимни зони породили и бременни дами.

След всички процедури по време на бременността и след раждането при жените мускулите на малкия таз стават слаб. Проблеми с уринирането, загубил предишните си удоволствие по време на полов акт.

Благодарение на комплекса от упражнения професор дами се върна към предишната си еластичност и тонус на вашата любов мускули, и дори ги прави по-стабилни, отколкото са били преди раждането на детето.

След смъртта на професор, хората разбраха, че от подобна мускулна структура полова система от упражнения лекар също е много ефективен за мъже.

Всички предимства на редовни физически упражнения

Какви са ползите от упражнения на Кегел за мъже и резултатите след ежедневните практики:

подобрява издръжливостта в леглото и ще получите контрол над преждевременна покритие; подобрява изтичането на кръв в кухина на тялото, което повишава бойна готовност и скованост; прокачиваемой техника „мускулите на любовта“ ви позволява да получите повече удоволствия и усещания в леглото; изчезва риска от заболявания на простатата, аденом на простатата; предотвратяване на опасност от простатит; намалява риска от заболявания, свързани с отделителната или стол напикаване, подобрява циркулацията на кръвта в малкия таз; повишаване на либидото и качеството на сексуалния живот, възстановяване на ъгъла на наклона на мъжественост по отношение на тялото, тя става по-остър, както в младите години; изчезва риска от развитие на хемороиди.

Top secrets on the subject of how to correctly perform Kegel exercise for men

Какъв авторитет

Това са основните мускулите на дъното на таза и се нарича срамната-копчиковый. Тя започва в областта на монс пубис и завършва в място на опашната кост, откъдето идва и името.

Други имена на понятието и неговите синоними

  PC-мускули; диафрагмата на тазовото дъно; мускулите на любовта; срамното-копчиковых на мускулите; срамното-копчиковые мускулите; мускулите на Кегел на мускулите.

За всяка функция в малкия таз отговаря на

правилното функциониране на пикочните пътища; циркулацията на кръвта в мъжкия орган, притока и разхода, контрол на движения на червата.

При достатъчна тренировка човек достига съзнание напрежение, релаксация и имитират възраждане движения на този мускул.

И тези дейности се извършват, когато е необходимо, а не произволно.

На горния инструмент за трайността на вашия приятел

Какво ще се случи, ако не следвате тон

Top secrets on the subject of how to correctly perform Kegel exercise for men

Увисването

Ако често седите или водите активен начин на живот, малко се движат, не поддържат тонуса на мускулите на тазовото дъно и не се обучават на КОМПЮТЪР мускулите, те стават по – слаби циркулацията на кръвта в тази област става значително по-лошо.

Лоша циркулация на кръвта в тялото ви

Тогава мъжественост изпълнен с лоша кръв, е трудно да се постигне бойна готовност. И ако успеете да се постигне отлив от пениса, дори по време на полов акт може да се случи във всеки един момент.

И тогава той започва да се ограничи човек, защото той не знае, защо изчезна ерекция.

Проблеми на дебелото черво

Освен това, поради слабост и увиснала лобке-копчиковых на мускулите намалява, запазвайки силата на ректума.

Лоша издръжливост в леглото

Друг голям минус е невъзможността да се контролира преждевременна озовават в леглото с любимата и тъга в любовни игри. Информирани за начините за борба с бързи дюзи ние също говорихме.

За да се пристъпи към изучаване на инструкции за това, как прави упражнения на Кегел за мъже правото, винаги трябва да се намери място на нашите мускули.

Как да се определи местоположението на мускулите

1 метод за търсене

  • Когато отидете в тоалетната, пее, като се съсредоточи върху

За да се спре потока на уриниране

  • . За това винаги напрягане на същите мускули, която се намира вътре в таза. Обърнете внимание на разположението на този регион, който е мускулите ви напрягаете, за да спре течността в тоалетната. Това трябва да се обучават. „Изтръгне“ от остатъците на струята и позволява на този мускул. Опитайте

Повтори

  • подобни опън и натиск вече

Отвън тоалетна

  . Ако не можете да спрете потока, така че мускулите ви са твърде слаби, и има голям стимул за работа върху него. Същото се притискат в тоалетната ще бъдат използвани от вас в леглото с любимия човек, за да се избегне преждевременно финала.

Top secrets on the subject of how to correctly perform Kegel exercise for men

2 начин за намиране на

  • Когато вашият пенис ще бъде готов и има максимална ерекция, трябва да

Да го насърчават

  • за начало

Скок

  • . Това се случва с напрежение само след като пубиса-копчиковых на мускулите. Ако тези „скокове“ може да сложи ръка върху перинеума, за пълноценно да усетите опъване на мускулите и я точното място. Мускулите, които договори, преместване и натоварва по този начин, който е необходим. Това е нещо, че ние ще се изпомпва и се обучават. На Практика тези скокове в бъдеще – това е един от отговорите на въпроса за това, как да се извърши метод на Кегел за мъже. Забележка този метод. Подобна практика за потентността сме описали

Тук

  .

Да се започне обучение в 3 стъпки

Нашите мускули, с които ние ще работим заобикаля простатата.

Способността съзнателно да се отпуснете и да се простират на „мускулите на любовта“ ще ви позволи да се отложи или да се спре напредък се озовават в леглото с любимата, както и ще ви дадем много други предимства, за които пише в статията.

За тази цел трябва да започнат да укрепват му ден и да го държи в добра форма.

Стъпка 1. Напрежение и релаксация

Затегнете вашата любов мускулите трудно и да го държи под това напрежение в продължение на 3 секунди. Спирка на съединителя, да се отпуснете напълно в рамките на 3 секунди. Тези първите две стъпки 1 цикъл. Такива цикъла трябва да направите 20-30 на ден. Постепенно към края на седмицата, увеличете броят на циклите до 50 на ден. Трябва да се изпълняват тези упражнения всеки ден в продължение на две седмици. Това не винаги трябва да се практикува упражнения на Кегел за мъже дома, тъй като той е изпълним всяко място и на всяко място. Плюс на тази практика е, че никой не подозира, че ще тренира в каквото и обществено място да отидете. Никой не може да знае това, дори ако пътувате в автобуса, в метрото, или седи в офиса по време на работа. Можете да направите навик за стискане и отпуснете лобке-копчиковой мускулите по време на извършване на всяка ежедневието.

Стъпка 2. Научи деформация в изолация от други мускулни групи

Първо, ще имате склонност да деформират заедно с мускулите и другите мускули на таза: големия седалищен мускул, преса, корема, краката, пръстите на краката, мускулите на лицето си. На първо място, това ще бъде добре за начинаещ. Но вашата задача-да се научи да компресирате и отпуснете лобке-копчиковых на мускулите в изолация от останалата част на мускулите. Да се научат да работят с нея. Това ще даде по-голям ефект. Важно е постепенно увеличаване на натоварването и броя на циклите по време на тренировка, което специални мускули на любовта. Това е като във фитнеса, когато дойдеш в разгара си. Направи своята норма на 15-30 минути и оставиха на мира. Всеки има нужда от почивка. Последователност – решаване фактор за успех. Определете своя минимум, което може да извършите лесно и без усилия. И от тук започват постепенно увеличаване на натоварването. Това е като във фитнеса. Тук умерени и ежедневни упражнения на Кегел за мъже и упражнения за намаляване и отпускане донесе своите плодове.

Top secrets on the subject of how to correctly perform Kegel exercise for men

Стъпка 3. Компресия не за толкова дълго време, и за кратък отдих

Сега мускулите на любовта, напрягаю с всички сили и задръжте този избор в рамките на 10 секунди. Расслабь мускулите си за 4 секунди. Тези нови първите две стъпки 1 на нов цикъл. Такива цикъла трябва да направите 20-30 на ден и постепенно да донесе тази сума до 70-100 на ден. Можете да разделите на тренировка на част 2: 50 сутринта и 50 вечерта. Например, 50, когато ти отидеш на работа сутрин и толкова вечер на път за вкъщи. Третата стъпка трябва да бъде изпълнено в рамките на 4 седмици. А после трябва просто да се поддържа тонуса на мускулите, без да хвърлят тренировка, и периодично да ги повтарят и да се върне към него.

Гледайте следното видео за упражнения на Кегел за мъже и уроци за нейното усъвършенстване.

По темата за издръжливост в леглото с любимия си говорихме в друга статия с интересни откровения.

След стаж 3 стъпки

Когато следвайте 3-те стъпки, вие вече можете да експериментирате и да намерите това, което най-добре ви подхожда индивидуално.

Примери индивидуалните предпочитания

  Някой ще бъде удобно да се направи 2-3 компресия с дълъг ръкав в продължение на 15 секунди с 2 секунди пауза между тях. За други, това ще бъде добра поредица от кратки съкращения за 5 секунди. Някой ще ползва 2-3 къса выжимка (така е тихо и без особени усилия), пауза, за възстановяване на силите и отново едни и същи 2-3 къса выжимка. Някои са подходящи, за да направите първия си около 40 много къс выжимка като загрявка, а след това с 15 на дълга. Всичко, което ви харесва. Някои започват с лека компресия в продължение на 10-15 секунди, и постепенно следните стъпки, за да увеличите силата си. Когато се достигне максималната компресия, без да навлиза в отпуснато състояние, постепенно намаляване на натоварването. Само 3-5 степени на компресия. Ако често стартирате тренировка на мускулите на Кегел при мъжете на всеки етап да започне повишаване на степента на компресия на времето.

Как да се провери силата на мускулите опитни момчета, след дълга практика

Top secrets on the subject of how to correctly perform Kegel exercise for men

Когато вече сте се научили да му достойнство, да скочи развълнуван състояние лесно и безгрижно, опитни мъже, поставете го върху кърпата. Си тук, той трябва да бъде лек , за да скочи с една малка кърпа, наброшенном на нея. Това не е много усложни задачата, особено ако отдавна се занимава с практиката.

Препоръчително е да се направи тази практика с хавлиена кърпа за през нощта. Отново, това се изисква постоянство. По този начин, вие ще бъдете по-малко да задават въпроси на тема Как да се подобри мъжката потентност.

Използването на технологии в легло за разширяване на покритието

В леглото с любимия помощта на технология за удължено компресия на мускулите на Кегел помага да се отложи краят.

Напрежение с максимална мощност. Когато смятате, че стадо коне се движат в далечината, и послевкус неизбежно, тъй като влак се приближава към крайната гара, ще започнете да се напряга лобке-копчиковых на мускулите, с максимална сила, която имате. Точно така, както сте научили по време на тренировки. Около 20-30 секунди са достатъчни, някой трябва и повече. Се научат да разпознават приближава до критичната точка. При настъпване на гледна точка, някой започва ролка очите. Въпреки това, като цяло, вашата простата вече започва бързо да се свива, което води до вибрации на кръв към пениса. Всеки трябва ясно да се разбере мащаба на възбуда в тялото му и да се разбере обидно това критично време предварително. Много хора така и не са се научили да разпознават връх, когато локомотив издухва, и затова аз често се питам, защо човек бързо завършва своето дело. Сцепление е по-добре да започнете по-рано, отколкото обикновено. Никога няма да загубите семе, както бихме искали и продължават да водят едно напрежение пубиса-копчиковых мускули, не даде застой и не се отпускат нито за секунда. По-добре да се запази дълго сцепление в продължение на няколко секунди преди това, за да не е късно. Правете всичко така, както е споменато в статията и е показано за начинаещи в видео-урок за упражнение Кегел за мъже в домашни условия. Когато вибрации да спре, можете да се отпуснете.