увеличаване на размера

Всичко за листовки и как да се справят с тази болест с помощта на 14 начина

октомври 29, 2019

Определение

Скорострел-това е човекът, който бързо губи семе с жена в леглото и преждевременно принуден да финализира половия акт, поради своите проблеми.

Това е, както казват, той е заснел и какво е направил.

Себе си, ако той е искал да продължи дълго милва, но тази деликатна проблем граници удоволствие.

Като се научи за това, колко бързо?

Какви са симптомите на това обозначават:

Този проблем

  • постоянно се повтаря с различни жени или всеки път е само с един. Ако на края на вашата любов дойде след 2-3 минути след началото му.

Когато едно момиче

  • остава нещастен и недоволен да прекарват времето си в леглото с вас. Това е, когато факт бързото приключване на близостта създава психологическо напрежение и неудобство, че някой от партньорите, или и двете едновременно.

Заключение

  . Не, ако сте извършили близостта пред любимата си време, за да се получи някаква наслада и по-рано, отколкото бихте искали да прекарат с нея.

Ако аз подхождам за много от тези много точки, аз мога лесно да се научите как бързо съм или не.

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

Защо това се случва

Причини:

Вълнение, безполезни поради липса на опит или лош опит в миналото. Свръхчувствителност и раздразнителност от ранна възраст. Дълго въздържание и дълго липса на връзка, ласки с жени. Грешки и прибързани твърде прибързано облекчение сам, насаме със себе си да се развиват лоши рефлекс дръпнете бързо. Заради новия си партньор, който не може да има доверие. Желание да изглежда като квалифицирани майстори в леглото и да се придържат към този образ на мачо, а напротив, прави те нещастен загубеняк в леглото. Защото това създава излишно напрежение и излишно ескалация на ситуацията. Проблеми с боеспособном състояние на тялото, т.е. с ерекцията, като накара мъжката половина по-бързо, за да завърши толкова дълго време, как работи това. Различни заболявания на организма, инфекциозни и полово предавани. Често демонстрират липса на магнезий и цинк в организма недостиг на витамин. Ето какво прима – мъж и свързаните с тях симптоми на този проблем. Изолиране на заседнал начин на живот, който води до застой на кръвта в малкия таз и до застой на енергия ян в организма. Злоупотребата с цигари, често пушенето причинява неправилното дишане по време на интимна близост. Както и страничен ефект може да бъде злоупотреба с алкохол. Хормонални смущения. Стрес и ежедневен стрес, който влияе на емоционалното състояние и настроение в леглото с любимия. Слабост на мускулите на таза, бедрата и монс пубис-копчиковых на мускулите. Липсата на обучение. Фрактури на лумбалната част на гръбнака, на опашната кост или на гръбначния стълб. А също така това може да е херния. На горния инструмент за длинней достигаемости

14 съвета за това, как да се избегне

1. Няма да бързаме и да си вземе почивка

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

Нека да разгледаме първият съвет на тема Какво да направя, ако ти бързо.

Понякога, вие трябва съзнателно да направите пауза, да не се включват в тази спусна и напрегнат ритъм, който позволява по-бързо приключване на процеса. Правилно ще бъде да си вземе почивка, след като сте направили първите триене. Просто изчакайте и вижте на чувствата си. Ако всичко е наред, продължавай по-бавно. Ако вие отново се чувствате прилив на вълните, не се движат и да чакат отново. По-добре би било в този случай, дори да се оттегли и да чакаме.

Грешка в бързината

Тази невидима и тънък момент не ти дава да се разбере, че ти си скорострел поради своите навици до кръста и бърза. Популярна грешка в бързината!

В бързината се дължи на факта, че:

  • Учат възрастни

Филми

  • (всъщност, всичко, което трябва да се направи в два пъти по-бавно от обикновено). Бързо, от страх, че някой сега

Премести

  или НОК (трябва да се избере предварително, на тихо и спокойно място за любов, без любопитни очи).

2. Изберете правилната позиция

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

Каква позиция е най-добре да изберете:

Жена овчарка (сте на дъното и задържане на хълбоците си определя темпото и ритъма на нейните движения, не са разположени с лице един към друг); странична позиция (и двамата лежите на своята страна с лице един към друг).

Обичайната мисионерската позиция – най-лошияти най-бързият човек, за да завърши. Не използвайте го!

3. Не диша прекалено силно, следете за дишането

Следващият съвет за това как да се справят с скорострелни този неудобен инцидент в гащите дори да диша.

Грешката

  • От

По-често

  • и интензивно дишане, толкова по-бързо ще приключите. Поради това, мъжете се сблъскват с това заболяване, често просто няма достатъчно въздух. Можете да забележите, че те на драго сърце

Поемат

  • той по време на полов акт. За тялото, учестено дишане и задух

Сигнал

  за опасностите, и за успокояване на нервната система, мозъка дава сигнал на организма за освобождаване от отговорност и течността изтича.

Трябва да диша по време на медитация с акцент върху дишането

Вие трябва да се диша по същия начин, както по време на медитация, с акцент върху дишането. Дълбоко въздух, направете пауза, издишайте дълбоко. Вие за всичко това се наблюдават и, изглежда, не взимат участие, нещата са много спокойна и спокойствие. Не позволи бързо и учестено дишане. Съчетавайки този метод с други статии, не ти си силно ще се притеснявам за мисълта за това, колко дълго, за да завърши и два часа, за да угоди на любимата си.

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

4. Метод за компресиране на тялото

Нека разгледаме следния начин на въпроса за това, какво да правя ако човек бърза, и любовта на нощта преживява провал. Това компресиране.

Когато дойде

  • време за разреждане по време на коитус, започва бързо да се свива около Вените в горната юздите.

Намери Палм

  • и започнете да компресирате си показалеца и средния пръст с една ръка и палеца на другата.

Плюс

  • някои още от друга страна стиснете тялото на основата, образувайки по този начин пръстен. По този начин, компресия се случва на две места.

Грешка

  • при изпълнението на тази техника ще имитация на възвратно-поступательных движения, че само ще ускори приближаването към финалната линия. Тук

Ръководство

  за борба с това заболяване.

Така че стик средно напрежение, без излишни движения в продължение на 15 секунди. След като борбата е прекратена, може да се пусне.

5. Помоли момичето юмрук в други области, за да се компенсира внимание

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

Същността на принципа е, че по време на интимна близост вие трябва да поискате едно момиче, за да се докосне до вас и в други интимни места.

Това в никакъв случай не трябва да ви пипне за половите органи.

Какво може да направи едно момиче, за прехвърляне на вниманието по време на полов акт:

  • целува устните

Устните

  • тя леко покусывает дялове

Ухото

  • (в друга статия говорихме за

Подобни методи

  • ); прищипване на вътрешната страна на

Бедрата

  кука за нокти за тази част (ако едно момиче се е вкопчил за всички ноктите на вътрешната част на бедрата, тогава човек може дори да намаляване на ерекция).

Предимства на метода

Фактът, че вниманието и енергията ще отидат в други части на тялото, той не се натрупват в една тазовата област, което ще забави приближаването на отговорност и решават въпроси по темата за това, как да не се е бърз в леглото.

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

6. Само влак

Основното правило

  • по време на тренировка на себе си-това е търпение и семена запазване в началото. Това е полезно за тези, които нямат връзки и не са момичета. Ако в продължение на една практика започва да дойде, Може рязко да спре и изчака, колкото време. Важното е, че можете веднага да не завърши.

По-добре да се пази

  • от гледна точка на. Така че бъдете сигурни, за да направите пауза, да се отпуснете и да изчакате, докато излезе. В края на тренировката задължително finishiruya и хвърли баласт. По този начин ще тренира своята издръжливост и да направите правилния солова практика. Докато е в леглото с любимия човек, вие трябва да разберем по-добре темата на про

Как да се контролира „себепознание“

  .

7. Повече физическа активност и упражнения за таза

Известно е, че колкото повече се пълни с кръв тялото си, толкова повече любов.

Така че, бъдете сигурни, за да поддържа мускулите на таза в добра форма.

Спомням си този или посъветва съпруг не задават въпроси на тема, Какво да направя, ако съпругът бързо.

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

Кои физически упражнения са полезни:

  • въртене на движение на таза; упражнение лодка (вдигане на ръцете и краката в легнало положение по корем); упражнение под наем (крака в поднятом положение, таза се държат за ръце, подкрепа в лактите и да се застъпи за тях, като „свещ“ и крутись като наем за краката във въздуха); йога; бягане (за ползата от тези занимания е също споменава в подобни

Ръководство

  на сайта).

8. Обикновено „хиляди пъти“

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

Правило е, че сте психически поставите в ума си задачата, да 1 хиляди фрикций, а след това да се даде възможност на парата. Трябва да се държи сметка в главата си и да не се разсейва с други неща. Плюсове в това, че вие сте по-малко внимание на своето тяло и да се знае, колко още трябва да се придържаме към него и са били изпълнени. Около хиляда удара ще бъде достатъчно време, за да отговарят на вашите желания.

Следващото видео като път за нашата проблемную тема. Това е за летунов и как да се справят с него в домашни условия мъжката част от населението.

9. Да се направи една постоянна момиче

Голяма грешка е да се опита да поддържа връзки с няколко жени, с къси панталони, този деликатен проблем.

Какви са плюсовете се появяват в леглото в постоянна връзка с едно момиче:

  • никакъв натиск и по-голямо разбиране; по-голяма увереност в себе си и повишаване на комфорт

Средната продължителност на полов акт

  ; да свикне с тялото си и намалява възбудимостта; липса на дълго въздържание и стабилност на полов акт (стабилност – тайната на успеха).

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

10. Не забравяйте да отидете до тоалетната преди сношение

Нека десети съвет на темата Като престанат да бъдат равенство у дома.

Известно е, че е пълен пикочния мехур възбуда и връх при мъжете се случва много по-бързо.

Така че бъдете сигурни, преди да обичам игри в леглото трябва да ходят в тоалетна в малко и за изпразване на пикочния мехур.

По този начин, да ходи до тоалетната, си простатата не се чувствам голям натиск.

11. Създаване на повече комфорт в помещението

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

Комфорт-това е много важно за спокоен и хармоничен държавата до интимна близост.

Как да добавя комфорт:

  • пълната увереност, че никой няма да се удари в апартамент, вие не очаквате

Гостите

  • и непознати хора; вяра в това, което имате

Пълен

  • време и на всяко място, не трябва да се бърза; фона на романтичен

Музика

  • ; премести

Душ

  • себе си и да изпрати към един и същ партньор преди полов акт (чисто тяло и приятен аромат на създаване на повече привлекателност); трябва да бъдат ярки

Светлина

  в стаята, колкото прожекторите на стадиона, само бледа светлина (момичета се срамувам от голите ни тела от господа, дори и ако те всички идеална фигура).

Помислете за тези важни подробности, и по-малко да задават въпроси за това, какво да направя, ако аз бързо.

Everything about flyers and how to deal with this disease with the help of 14 ways

12. Техника на разсейване

Същността на този метод се състои в това, че вие сте разсеяни в различни мисли в главата, които не са свързани с едно момиче, и на полов акт.

Можете да мисля за нищо, дори за неприятните теми, за малко да събори нажежаването на страстите.

Примери за отвличане на вниманието:

  в момента глава на обществени тоалетни; мисли хлебарки, паяци, дървеници и така нататък.

13. Добави в диетата храни с цинк и магнезий

Който съдържа цинк и магнезий:

  семена от тиква или диня; шоколад; фасул; фъстъци; стриди и миди; кедрови ядки; говеждо и агнешко; кокос; грах, фъстъци и лешници; елда и овесени ядки.

Правилното хранене ще се отървем от нуждата да знаят, че равенство на мъжете.